Monsteramania

Processed with VSCOcam with hb1 presetHörrninini! Shitoberto vad GLAD jag blev att de flesta verkade tycka att även selfiemomspos kunde vara inspirerande! Det gör det mycket lättare för mig att leverera lite outfitinspiration, om jag inte är beroende av Johanna eller måste släpa ut glammisarna från office och tvinga dem att plåta ha ha. Vilket känns superkul, för jag älskar att posta Momspos, av just den anledningen att de påminner mig om att jag aktivt gör nåt för att göra mig själv glad.

Det här är ingen Mompsobild dock (även om det slinker in lite plagg), utan ett bevis på att jag (liksom resten av världen) har blivit Monstera-tokig.  Det är väldigt lustigt tycker jag, och säger så mycket om det här med trender; att växter som för bara några år sen befann sig i den oerhört skämmiga kategorin ”ungkarlsväxter” eller ”gammeltansplantor” (tänk Yuccapalmer, Svärmors tunga osv) nu är GULD på inredningsfronten. Man kan helt enkelt inte ha för många växter som mest består av gröna blad i olika nyanser.

Och givetvis har även jag fallit offer för trenden, och håller nu på att bygga upp en ansenlig samling grönbladiga ungkarlsväxter hemma i lyan. Som denna underbara Monstera till exempel, som jag bar hem häromdagen. Och hörrni, anledningen till att jag bara var TVUNGEN att plocka med mig denna raring hem är ett nytt inredningskonto som jag börjat följa på Inspirationstagram. Det är så inspirerande att jag bara vill flytta rakt in i det. Visade det för Niklas och han blev också helt tagen.

Jag ska givetvis tipsa om detta fantastiska konton, och en massa andra, i ett maffigt blogginlägg som jag håller på att styra upp. Det är baserat på era tips som jag fick för några veckor sen när jag efterlyste folk att följa, och via de tipsen hittade jag sen vidare till ännu fler favvisar. Så – snaaaart kommer ett rejält inspoinlägg upp alltså – håll utkik!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • ÅÅh så fin växt! Jag älskar den

    Isa 2015-10-11 20:37:13 http://smultronregn.wordpress.com
    Svara
  • Ser fram emot det!
    En annan sak som jag såg fram emot var hårfix-inlägget som skulle komma. Där du skulle visa hur du lockar med plattång mm.. har jag missat det?
    Kram

    anna 2015-10-11 13:18:11 http://None
    Svara
  • ja! på gröna växter, älskar det har för många tror jag hehe:)
    och ja! på momselfies! Skulle gärna se denna i sin helhet. Du har sån skön stil!!!

    julia 2015-10-10 22:38:11 http://None
    Svara
  • Längtar! Det kan behövas lite inspo såhär när det börjar bli lite mörkt och deppigt!

    Sanna 2015-10-10 19:47:21 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!