Kul med djur 2!

[youtube id=”UFjpE2YALZg”]
I går blev Niklas klar med det sista fiffet, så nu finns ”Kul Med Djur 2” ute på Babyloonz YouTube-kanal, woop wooop! Det är så otroligt kul att ni tyckt så mycket om ”Kul Med Djur 1”, hoppas hoppas att ni kommer gilla tvåan lika mycket!

Precis som i ettan har vi blandat sånger med inlärningsmoment som igenkänning och ordbildning. Den luriga grodan dyker som vanligt upp mellan momenten, och förhoppningsvis kan detta klipp både glädja små kids (för att det är skojigt att titta på) och göra livet lättare för er päron (vi kör själva ”Kul Med Djur” som hemligt vapen på lokaltrafik och bilresor…).

Vill ni spana in ”Kul Med Djur 1” så hittas det här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Kuul! Du tänkte fråga dig, älskar ju din och Jossans podd, men hur gör ni när ni spelar in via skype? Eller allmänt också, vilka mikrofoner använder ni? Är lite sugen på att börja podda lite hehe, men är lite osäker på tekniken, kommer liksom behöva använda skype hela tiden!

    Mischa 2015-10-06 23:50:05 http://michelleserra.com
    Svara
  • måste tacka för ditt strålande jobb med bloggen och youtubekanalen och podden. din gråtchocksfilm ikväll och den påminde mig att man FÅR vara ledsen efter en tuff vecka – men också att man kan vända det och försöka hitta det fina och glada. jag har tre barn som alla är under fyra år (mellanbarnet är lika gammalt som Iggy så därför har jag följt dig sen gravid vecka för vecka, minstingen kom nu i augusti…) och denna vecka har alla tre PLUS deras pappa varit sjuka med hög feber. Samtidigt som jag behövt rodda en del deadlines jobb/pluggmässigt. efter denna vecka satte jag mig ned för min första lugna stund på llänge och såg din gråtchocksfilm ikväll och den påminde mig att man FÅR vara ledsen efter en tuff vecka – men också att man kan vända det och försöka hitta det fina och glada. du hjälpte mig vända en kväll av självömkan till en kväll av självpepp och att göra sånt jag tycker om, tack för det!

    Ulrika 2015-10-06 23:35:42 http://nettelblad.blogg.se
    Svara
  • Underbart, vi har längtat!! Jag borde bli bättre på att gilla och kommentera Babyloonzavsnitten på YouTube, de är så fantastiska på alla sätt! Vi tittar på flera om dagen – vid måltider, toabesök och när någon av oss föräldrar behöver en liten paus. Lille Speedo är helt tokig i dessa underbara sånger och djuravsnitt. Han härmar alla djur och hyssjar flitigt när det är dags för föräldrarna på bussen. Vi är så otroligt glada över att Niklas startade Babyloonz. Mitt i prick vad vi efterfrågar till sonen!! Ge Niklas en stor puss som tack och se till att han pussar dig som tack för din ljuvliga stämma. <3

    Karin 2015-10-06 23:04:43 http://vidarssyskon.blogg.se
    Svara
  • Så bra! Måste även passa på att tacka för Animal Friends appen. Det är den ända appen som min lille Harald tycker om att använda 🙂

    Bodil 2015-10-06 12:08:08 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!