Svenska barnvisor

[youtube id=”p06S8fWUKgU”]
Kom på att jag helt glömt av att lägga upp de här fräsiga barnvideosarna! Jag och Niklas har spelat in två svenska barnvisor till – ”Hjulen på bussen” och ”10 små indianer”. Upptäckte när allt var uppladdat och klart att redigeringsprogrammet hade speedat upp klippen en smula, så jag låter lite mera smurfig än vad jag gör egentligen när jag sjunger ha ha… Men det gjorde inget tyckte vi, blev bara bättre med lite ljusare och smurfigare röst, så det fick vara kvar!

”Hjulen på bussen” har varit Iggys STORA favorit hur länge som helst, så det var givet att vi ville spela in den. Han har varit BESATT av denna låt! Så fort vi sitter framför paddan och scrollar bland klipp på YouTube, så säger han ”bussssss!!!” och pekar vilt med sina små fingrar så fort en bussbild dyker upp. Och sen MÅSTE vi titta på det klippet. Oftast är det då någon slags version av denna älskade busslåt, så vi har nog sett den i alla utföranden på typ alla språk som finns de senaste månaderna. Så vi tyckte att det var på sin plats att vi styrde upp en egen.

 

[youtube id=”y1n-mwMy9GA”]
Den här låten spelade vi också in nyligen. Vi tyckte det var kul att välja just den här, för den hittar man inte så ofta när man letar barnmusik. Vilket innebär att man som förälder inte är innerligt trött på den he he… Även här är jag något tillsmurfad, men som sagt så tyckte vi att det lät lite extra gulligt bara.

Båda låtarna har vi lagt tre gånger efter varandra, för korta klipp tycker i alla fall vi är ett big no no på YouTube, man vill ha lååååånga ju! De finns inspelade på engelska också, och de klippen (plus mycket annat göttigt till små kids) hittas på Babyloonz YouTube kanal HÄR! Hoppas hoppas era kiddos gillart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
  • Våran Iggy är lika gammal som eran, men pratar inte lika mycket. Däremot kan han säga nej och det gör han till allt. Men oftast till blöjbyte, men små barn är ju små barn och ibland måste man byta på dom även fast dom inte vill. Spelar ingen roll om han ligger/står/kryper whatever så skriks det och ålas vid varje blöjbyte.

    Det på riktgt ändå som funkar är babyloonz, såfort den där runda valen dyker upp och säger babyloonz blir han knäpptyst, pekar och nästan viskar tiittaa.
    Appen har vi inte provat än, men nån gång ska vi. Ni är grymma!!!

    Hanna 2015-10-03 01:33:55 http://None
    Svara
  • Min lilla kille älskar Babyloonz så mycket så hans typ 5 ord var bebeloooooo. Och då hade han inte ens börjat säga mamma. Alltså du fattar! Han är såld 🙂

    Dee 2015-10-03 00:52:04 http://None
    Svara
  • Vi, eller rättare sagt vår 14
    Månaders, ääälskar babyloonz. Har precis hittat appen, och nu youtubekanalen. Det enda hon vill se nu. Hon älskar speciellt när du sjunger i appen. Mamsen älskar podden.(och bloggen). Tack för grymt jobb peppiga och inspirerande Vanja!! Kram mäklaren från Gbg

    Zara 2015-10-02 20:53:58 http://None
    Svara
  • Hejsan.
    Jag har skrivit det förr och skriver det igen: babyloonz är räddningen för oss. Vår tvååring äääälskar babyloonz. Den nya appen med djuren och alla sångerna är en gudagåva. Tack vare den så kan jag gå långprommisar, åka långt med bilen, laga mat osv utan att tvååringen går bananas. Han är så fascinerad av allt i spelet och blir fullkomligt uppslukad. Så tack kära ni för att ni uppfunnit en fin, pedagogisk och rolig app för de allra minsta. Kram

    Jessica s 2015-10-02 17:02:28 http://None
    Svara
  • Peeeeerfekt tajming! Vi är inne på 5e timmen i bil och Z börjar bli aningens less.. Nu får jag klicka igång bussen här och lämna bort min telefon till minime 😉
    Kram och trevlig helg <3

    Karin & Z 2015-10-02 16:28:12 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!