Yummy yummy

IMG_3163Rackarns lovely utsikt jag hade tidigare i kväll va? Jag hade nämligen fått en inbjudan att vara med på ett event hos Cupcake Stockholm för att fira tioårsjubileumet av Thomas Sabos Charm Club. Ni vet de där fräsiga armbanden som man kan fästa en massa fina berlocker på? Fina armband + smarriga cupcakes = Vanja Kommer Som Ett Skott. Sjukt bra kombo ju!

 

vanja wikström glammomDet var så jäkla mysigt, och KUL! Vi fick nämligen pyssla ihop våra egna cupcakes, och det var SÅ HIMLA ROLIGT! Jag gick all in och glaserade och dekorerade för glatta livet. Och ÅT, såklart. Nom Nom.

Nåt annat som var sjukt kul var att jag sprang in i Jossan – hon var också sugen på att spana in fina armband å yummy cupcakes! Hade ingen aning om att hon skulle vara där, så det var ju en riktigt lovely överraskning. Lyxigt nog fick vi komponera ihop egna Thomas Sabo charm bracelets – så jag å Jossan fick den briljanta idén att göra armband baserade på vår älskade poddis. Vi kommer få dem lite senare, och de kommer bli SÅ fina. Ni ska få se när vi fått hem dem, can´t wait!

Vi bokade också att vi ska köra vår workshop nu på fredag. Då ska vi sätta oss och få ner alla våra vilda idéer på papper, sätta upp mål och göra en tidsplan. Se vad som är möjligt och vad som känns trixigare. Det kommer framförallt handla om vad som är realistiskt att vi hinner med, då vi ju båda har så extremt lite tid. Men nåt härligt ska vi nog få ihop!

 

IMG_3161Tadaaa! Mina egenhändigt ihoppysslade cupcakes! Är de inte snajdiga? Jag blev i alla fall sjukt nöjd! (Ni som följer mig på Snapchat vet dock att det finns en ugly cousin till den rara här trion… Jag hittas under användarnamnet vanjawikstrom för er som är nyfikna. Det är ingen vacker syn vill jag lova.)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!