Jamen välkommen!

DSC01843

DSC01844Ni som hänger med på Snapchat (vanjawikstrom) har ju redan koll på mina senaste Röda korset-fynd, ni var ju med live å köpte dem liksom. men givetvis ska de presenteras med dunder å brak även här i el bloggo!

Det fina lilla mässingsfatet i förra inlägget fick ju slinka med hem, likaså en mässingsljusstake (har en idé om att jag ska ha en samling med olika typer av låga mässingsljusstakar på kakelugnen i vardagsrummet, så nu är jag på ljusstaksjakt!). Men! Även denna UNDERBARA (och STORA!) flaska!

Den stod där i fönstret på Röda Korset och lockade, så jag slank in och skrev ett mess till Niklas: ”Stor flarra, 75 pix. Inredning. Yes or no?”. Och preciiiiis när jag skulle knäppa en bild och skicka till honom, så kom en snubbe och tog flaskan framför ögonen på mig. Först kände jag bara ”ÅÅÅ NEEEJJJJ”! Men sen kom jag på att det här kanske var ett tecken – flaskan skulle helt enkelt inte bo hos oss, det var inte meningen. Så jag avvaktade, och bestämde mig för att universum fick bestämma det här ÅT mig, typ. Och efter några minuter kommer killen tillbaka, och ställer ner flaskan framför mina ögon igen. Jag knäpper en bild, skickar till Niklas – som älskar flaskan – och så blev det ändå så att den fick flytta hem till oss. ÄLSKAR den!

 

DSC01842Är dock inte hundra på var den ska stå än. Har provat lite olika ställen, men det är svårt iom att det är så mycket möbler som vi saknar fortfarande. Men men, den kommer hitta hem så småningom! Sjukt bra fynd tycker jag i alla fall!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Haha, en sådan ”blomlåda”/”blombänk” som du har där har vi också! Visst är den fin?! Har ärvt den av min kära mormor! Och flaskan var..stor! 🙂 Och fräck!

    Jag skrev precis till Josefin och överöste henne med beröm och går vidare till dig! Såg att du hade fått beröm häromdagen också, över ditt sätt att skriva och vara på bloggen och jag kan bara hänga på! Blir alltid peppad och glad när jag läser era inlägg och inser att det nu är dags att göra något med livet. Ni kan ju! Fortsätt som du gör, dela allt du vill och sprudla! Kram.

    Angelica Fjellman 2015-10-02 14:52:09 http://None
    Svara
  • Alltså jag blir så jäkla förundrad.. Har vi barn i samma ålder? Z är PÅ allt. Det är helt omöjligt att ha något i hennes höjd, eller typ i någon höjd överhuvudtaget. Så mycket fina pryttlar och arrangemang ni har överallt. Rör inte Iggy nåt? Gaah!
    Kram & grattis till flarran 😉

    Karin & Z 2015-10-01 18:27:51 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!