30% rabatt på ögonfransförlängning!

DSC09872Vet ni vad? Jag har ett väldans lovely tröstpris till er som inte kammade hem vinsten i förra veckans tävling. Alla som vill får nämligen hela 30% rabatt på ögonfransförlängningar (ett nytt set) hos tokduktiga Cecilia på Salong Zezil – HUR härligt? Säg bara ”Vanja” när ni bokar, så kostar det 900 pix istället för 1300, woop woop! Gäller året ut (2015)!

 

DSC099271Salongen är superfin, och behandlingen är helt fantastisk. Det är verkligen en BEHANDLING. De gånger jag varit på fransförlängning tidigare har det inte varit i närheten av lika härligt och lyxigt som hos Cecilia. Att vara hos henne var som att få en megamysig dunderpaus, man blev liksom SÅ ompysslad och hon gjorde verkligen det där lilla extra som gör att man känner sig så omhändertagen. Läs mer om vad jag tyckte, och se fler bilder från när jag var där HÄR!

 

DSC09909Härliga Cecilia! Unna er lite vardagslyx vettja, och boka in en ögonfransförlängning hos henne genom att slinka in på salongens hemsida, eller ringa Cecilia direkt på nr 076 590 46 14! Ni får som sagt behandlingen till 30% rabatt om ni uppger ”Vanja” när ni bokar, och erbjudandet gäller hela året ut, woop woop!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Alltså I LOVE soffan på salongen.. så söt!

    Svara
  • Orelaterat till inlägget men förhoppningsvis ok ändå! Såg din underbart randiga klänning på snapchat idag och undrar var den kommer ifrån? Kram

    Sanna 2015-09-28 23:44:04 http://None
    Svara
  • Härligt! Det ska övervägas! 🙂

    Satt och slö surfade samtidigt som jag kollade på Vetenskapens värld om förlossningar genom tiderna. Helt plötsligt hör jag berättarrösten säga ”När Iggy föddes…” IGGY?! Kollar på TV:n och ser att dom tagit med en bit av ert klipp från Rapport 😀 Då kan du checka av det också…varit med i Vetenskapens Värld 😉

    Emelie 2015-09-28 22:46:06 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!