Shopping snapshots

FullSizeRender1Jag å Glammis-Lovisa slank iväg på ett event hos Esprit i går. Egentligen var det tänkt att alla glammisarna skulle gå med och ha en härlig kväll, men Malin var sjuk och Picklan hittade ingen barnvakt, så det blev jag å Lovely Lovisa. En dynamisk duo! Glömde kameran, men har skrapat ihop lite mobilbilder + snott av Lovely Lovisa. Hon snor ju alltid bilder från mig, så nu e det payback time tycker jag.

Och titta! Förutom att hon är en klippa på office, en fräsig bloggare och en massa annat, så kan hon även titulera sig Mästerfotograf. Hon har nämligen lyckats ta en bild på mig från min fulsida – som blev fin! BRA jobbat! Och yes, jag har en fulsida. Av någon anledning ser jag alltid smått vansinnig ut när jag plåtas från det här hållet, så för enkelhetens skull tar jag alltid den andra, för då vet jag att nån bild blir bra. En knäpp grej måhända, men jag är i gott sällskap av exempelvis Mariah Carey (fotas alltid från höger) och Maja Wyh (fotas alltid från vänster).

 

IMG_9653Det bjussades på råsaft istället för bubbel, SÅ härligt tycker jag!

 

IMG_3025Och sen fick man gå loss bland deras härliga höstnyheter och shoppa till ett rackarns förmånligt pris, det gillas! Och kollakollakoooollaaaaa alla härliga mönster!

 

IMG_3024Den här UNDERBARA mönstrade ponchon slank med hem! Älskar också att jag har den perfekta ursäkten att UNNA MIG. Måste ju keep up with my #höstlöfte15 liksom.

 

FullSizeRender-1Det slank med lite andra härligheter också. Ett par pjucks, en underbar halsduk och en tröja med bling bling på. Perfekt höst-setup!

 

IMG_3041Och som vanligt när det kommer till mig å Lovisa, så fastnar vi för samma saker. Vi har ju redan köpt likadana skor (två gånger), likadana örhängen och en likadan kofta. Så givetvis slog vi till på samma poncho också. Snart kan vi börja ta tvilling-outfitbilder på office. Vore ju nåt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
  • Jaaa! snälla, gör en tvilling outfit på era bloggar med ponchon. Stylade på vars ett sätt!

    Vicki 2015-09-26 15:36:54 http://None
    Svara
  • Ful och snyggsida stämmer verkligen! Känner knappt igen mig själv när jag fotas från ”fel” vinkel. SÅ himla fin poncho förresten <3, perfekt när man i övrigt har svarta kläder och vill liva upp outfiten!

    Kristina 2015-09-25 19:38:22 http://ordningochinreda.devote.se
    Svara
  • Men så fin! Finaste, finaste Vanja! 🙂 KRAM!

    Ida Hansson 2015-09-25 17:09:18 http://None
    Svara
  • MEN ÅH HJÄLP VILKEN SNYGG PONCHO! Å så snyggt me tishan och halsbanden till, drömsnyggt!

    Jojosefin 2015-09-25 11:40:49 http://None
    Svara
  • Great minds osv, tvillinghjärne-syndromet regerar ju på Glammiskontoret på diverse sätt. Älskar det. En bättre kväll var det iallafall, älskar att vi avslutade den med ett glas av varje smak av juicen. En måste ju testa. Puss!

    Lovisa 2015-09-25 10:23:09 http://lovas.spotlife.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!