Bästa schampot!

DSC01725Tänkte att jag skulle ta å tipsa om en duo som seglat upp på min All Time Fave-lista vad gäller FAB hårprodukter, nämligen dessa: Bumble & Bumble´s surfserie! Det är ett schampo och ett balsam som ger håret textur, ni vet så att det inte känns sådär flygigt och slinkigt som hår gärna gör när det är nytvättat.

Jag är inget fan av den känslan alls, utan vill mycket hellre ha en ”skitigare” känsla direkt. För att få till det brukar jag ha i allehanda produkter, typ Dust It-puder eller saltvattenspray. Men det fina i kråksången är, att om man använder denna FAB duo så behöver man typ inte det. De gör jobbet åt en på den fronten.

 

DSC01726Och för mig som alltid för en fight mot klockan är det UNDERBART att slippa ett steg, och kunna hoppa direkt på stylingtång och hårspray så fort håret har torkat. Det dessa darlings gör är alltså att ge dig ungefär samma effekt som om du hade använt en saltvattenspray i håret, dock något mildare. Jag ÄLSKAR detta! Efter en tvätt med denna duo får håret precis lagom textur – man slipper flyget å slinket, men håret känns absolut inte kladdigt eller tungt. För mig är effekten precis lagom. Det PERFEKTA schampot och balsamet enligt mig, och grymt att varva silverschampot med som jag ju också kör för att bibehålla kylan i håret.

Tyvärr är dessa produkter rätt dyra, men jag såg på Eleven att man kan beställa dem i mindre förpackningar också, och då blir det ju inte lika blodigt. Kan dock meddela att både schampot och balsamet är sjukt dryga, så de räcker lääääänge! För er som blir pepp på dessa surfisar hittas schampot HÄR och balsamet HÄR!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
  • Dyra shampoo…nån gång fick jag för mig att de man köper i affären bör vara lika bra för mitt hår…fastän jag vet bättre, egentligen. Gah! Färgen blev sliten, håret blev som svinto! Bytte snabbt tillbaka till mina Redken produkter. Och vips! Så var jag snygg igen!

    Vicki 2015-09-26 15:44:29 http://None
    Svara
  • Detta har INGET med inlägget att göra, men jag tänkte länka till ditt mail-inlägg för någon dag sedan för tycker alla ska läsa det. Hoppas det är ok? kram!

    ISA 2015-09-24 18:12:21 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • visst är de dyrt men har man börja köpa s & b i den här prisklassen kan man inte sluta, man härdas 😉

    för mig blev de köp direkt, låter perfekt! mer volym – ja tack!
    tack för tipset 🙂

    anna 2015-09-24 13:45:26 http://None
    Svara
  • För mig som tycker att det här med hårvård är aptråkigt och som alltid har håret i knut så är det här vansinniga pengar för ett schampo, haha. Tappade hakan när jag såg priset. Vansinnigt I tell you.

    :p

    Mikaela 2015-09-24 11:48:13 http://None
    Svara
  • Vet att jag tipsat om denna produkt förut men vill än en gång slå ett slag för denna produkt: http://www.lyko.se/fudge/fudge-big-hair-thick-big-texture-spray
    Har extremt platt och liksom slirigt hår, men ett litet spray med denna så får det riktigt göttig och lite rivig textur. Luktar dessutom GÖRGÖTT!

    Tipz tipz.

    Malin 2015-09-24 11:31:32 http://None
    Svara
  • Ohhh låter toppen, måste testa!!! Låter fånigt ja vet- men kan jag bara checka så inlägget inte är sponsrat eller samarbete utan ett genuint tips? Köpte en GHD styler efter ditt tips på podden – verkligen toppen och helt annat resultat än med min gamla straightner, TACK för tipset!

    Sara 2015-09-24 10:33:52 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!