Jag sjunger in klubbhits

[youtube id=”__Rh2aibn1k”]
För ett tag sen var jag i min begåvade kompis Martins studio och sjöng litegrann. Han behövde hjälp med att sjunga in några fraser på franska, så jag slank dit och trallade. SJUKT svängig låt! Hoppas den får chansen att komma ut. Räknar iskallt med att det blir en megahit.

I klippet ovan får ni hänga med till hans studio, och se hur det går till när man lägger sång.

 

[youtube id=”oEXJqhuNGN4″]
Martin är som sagt en sjukt begåvad snubbe, vi gick i gymnasiet ihop och han har sen dess snickrat ihop alla möjliga hits som ni nog hört på radion.  Men sen har han ett eget projekt också, och det är bara SÅ BRA. Han remixar och gör mashups på kända tracks, och ojojojOOOJJJ vad svängigt det är!

Dra igång spelaren ovan till exempel, så får ni höra hans FANTASTISKA remix på Avicii´s Wake Me Up. När man hör den tror man ju liksom att det var såhär den lät från början, INNAN Avicii satte tänderna i den, typ. MÅSTE HÖRAS! Så vansinnessvängigt! Kan avslöja att världskände dj:n Tiësto har för vana att spela Martins remixer å mashups när han är ute å gigar.

Om ni blir sugna på mer svängiga tracks från Martin rekommenderar jag att lyssna på den här mashupen. Helt. Satans. GENIALISK.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!