Etta på topplistan!!!

babyloonz

 

Hörrni! Vår app Animal Friends ligger ETTA PÅ TOPPLISTAN! ETTA!!! Det är ju heeeelt crazy bananas! Och allt är thanx to YOU, så tack tack TAAACK från botten av våra hjärtan (svengelskt som satan men ni get the point). Alltså PEPPEN! TACK för att ni laddat ner appen och TACK för att ni gett den recensioner!

Och TACK igen (många tack i det här inlägget, men så blir det när man är så TACKSAM) för alla megahärliga kommentarer vi fått från er som testat appen på era kiddos, alltså det är som EXOTIC SNACKS FÖR MINA ÖRON! Love it!

Kan också meddela att efter att en norsk läsare meddelat (tack, toppen med feedback!) att den norska versionen inte är hundra vad gäller uttal osv, så håller vi nu på att göra om ALLA 15 språk så att de ska bli helt perfekta. Ett företag vi anlitat för att programmera appen hade outsourcat översättningen, och eftersom de gjort allt annat så himla bra förutsatte vi bara att översättningen också var toppen, men det var den alltså inte. Så de har fått skäll (gör om gör rätt!) och vi har redan kirrat lejonparten av de 15 språken som nu är inspelade och klara (och KONTROLLERADE, nu har vi järnkoll!) och bara väntar på att få slinka in i en uppdaterad version av Animal Friends som släpps inom kort. Bara så ni vet, om ni använder den på något annat språk än svenska – inom kort är alla språk perfekta!

Har haft en sjukt skoj men sjukt hektisk dag, ni som följer mig på Snapchat (vanjawikstrom heter jag) vet att det varit full fart; plåtningar, goodiebagverkstad på glammisoffice, familjemiddag med mera så inte hunnit blogga över huvudtaget. Men det tar jag igen i morgon tänkte jag. Nu har vi precis kommit hem, så jag ska unna mig en kvarts bloggrunda här i soffan innan det blir till att stupa i säng. Kram på er, och TACK igen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Appen funkar för de riktigt pluttiga små! Så från 0 år med andra ord;)

    Niklas 2015-09-19 20:41:58 http://None
    Svara
  • Från vilken ålder är det? 🙂

    Linda 2015-09-19 16:19:32 http://None
    Svara
  • Väldigt roligt med en dansande panda tkr tiomånaders tjejen här hemma. Om man får vara lite petig så har ni en bild på en hare under ”Kanin” hihi. Typiskt er stockholmare 😉

    cass 2015-09-18 11:24:55 http://None
    Svara
  • Hurra! Gratulerer så masse (.. håper at vi får behov for å ta i bruk den appen kommende år!)

    Jenny 2015-09-18 01:45:56 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!