Life´s a peach!

vanja wikström rosa hår 2Ni som hänger på med på Insta (@vanja_wikstrom) har ju redan benkoll på min nya hårfärg. Ni som följer på Snapchat (vanjawikstrom) har ju ÄNNU bättre koll eftersom ni liksom fick se en video på persikobarret. Men OM det är någon liten blogolin som skulle ha missat det, så är jag alltså återigen begåvad med persikofärgat hår. Och I LOVE IT! För mig är luriga hårfärger verkligen ett sätt att värna vardagsglädjen. Ett sätt att bli happy clappy när jag ser mig själv i spegeln.

För er som är sugna på att bli små persikohuvuden själva hittar ni en guide jag skrivit tidigare HÄR. Är ni sugna på rosa hår hittar ni den guiden HÄR, och vill ni piffa till livet med lila hårtoppar hittar ni den guiden HÄR.

Kan för övrigt avslöja att sekunden efter att jag tog den här bilden (utomhus, vid en garageport) blev jag halvt om halvt attackerad av en (full? drogad?) lady som blev jäkligt sned på mig för att jag inte hade några cigg att bjussa på. Har aldrig några cigg att bjussa på, eftersom jag inte röker. Det tycker jag inte ni ska göra heller. Inlägg om min rökfaschism kommer!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jag undrar när man färgar topparna som du gjort, funkar de på en brunett?
  Tack för en kul och bra blogg och Youtube och allt du gör

  Jeanette 2015-09-15 22:29:47 http://None
  Svara
 • Vrålsnyggt! Och galet snajdig kombo med persika och marinblått! Big like!

  My 2015-09-15 19:18:17 http://None
  Svara
 • Snacka om att du inspirerar till att våga, allt ifrån karriär till hår. Snyggo!

  Kristina 2015-09-15 18:06:46 http://ordningochinreda.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!