Outsägligt stolt

DSC01352I veckan fick jag ett paket som såg ut såhär.

 

DSC01358Inuti låg denna URFINA namnposter! I som i Indian, Isglass, Igelkott, Isbjörn och IGGY såklart! Det var kärlek vid första ögonkastet för både Niklas och min del, och den perfekta början på vårt inredningsrace i grodans rum (som ju fortfarande är lyans sorgebarn). Men! Det var egentligen inte den fina postern som gjorde mig sådär extrapextra lycklig, nej det var det här:

 

DSC01357Hjärtat snörptes ihop litegrann när jag läste denna otroligt fantastiska lapp. För det är PRECIS SÅNT HÄR som gör mig lycklig ända in i själen; att en så uppenbart begåvad mänska som varit sugen på att satsa faktiskt tar tag i saken och GÖR DET! Och att jag (!!!) har varit en del i den processen får mig att bli så jädra rackarns stolt så jag vet knappt vart jag ska ta vägen.

Att inspirera mänskor (kanske särskilt brudar) att VÅGA är nåt jag brinner för så starkt så starkt. För det är när vi vågar som vi växer. Och jag har sagt det förr men det tål verkligen att sägas igen: om alla coola brudar därute VÅGADE och VÄXTE så skulle den här satans mansdominansen världen drabbats av balanseras tusen gånger snabbare. Så det är inte bara för sin egen skull det är viktigt att våga, det är viktigt för alla – för hela världen. Faktiskt. Och då ÄLSKAR man ju att en tjej som Joanna…vågar. HEJA HEJA!

 

DSC01360Och HUR fina grejer gör hon inte? Slink in på hennes sajt vettja, finns hur mycket fint som helst att götta sig i, inte bara tillbarn utan även lite annat härligt. Tack Joanna för den fina presenten till oss, men kanske framförallt för att du VÅGAR! Joannas sajt hittas HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • men aaaah vad glad jag blev nu!! Så himla himla fint skrivet, och så himla himla bra att ni tyckte om den!! TUSEN TACK! <3

    Joanna 2015-09-13 21:21:43 http://Www.joannaschmidt.se
    Svara
  • wow! Hur coolt??? Du borde vara stolt över dig själv och wooooow vilket girlpower inlägg..PEPP PÅ DEN!

    Tack för grymmis blogg btw! 😀

    Sofia Frisk 2015-09-13 20:27:40 http://itgirls.se/sofiafrisk
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!