What a day!

vanja wikström stina wikström
Phuuuuu vilken DAG! SÅ galen, SÅ hektisk, SÅ fullproppad och SÅ rolig! (Har inte hunnit fota alls med min finkamera, så det bjussas på  mobilsnapshots i dag.) Dagen började med en frulle på Nytorget 6 tillsammans med min fina syster Mini, hon som jag nämner i senaste poddisavsnittet ni vet. Hon som sladdade in i mitt liv när jag var 14, och som har den där starka inre kompassen som jag inte har – eller i alla fall inte alltid vågar lyssna på.

Hon är dock inte så himla förtjust i att bli dokumenterad, nåt som märktes (ehhhhh kan man säga) på Snapchat! Spana in hur hon hanterar mitt eviga plåtande genom att lägga till mig där, jag hittas på vanjawikstrom. Mouuhahahhaaaaaa!

Det var hursomhelst en asmysig början på dagen – magiska havregrynsgröten, lovely syster och massa prat!

Processed with VSCOcam with a5 presetSen var det dags att ratta med GlamMom´s utförsäljning som skulle gå av stapeln mellan kl 14-20. Gårdagen spenderades med att bygga om glammisoffice till glammisbutik, och vi lyckades riktigt bra måste jag säga. Vårt backoffice (där skrivaren + allehanda kontorsmaterial annars bor) fick bli provrum, och vår packstation fick bli butiksdisk. Här ses lovely Lovisa stå å agera butiksbiträde!

vanja wikström glammom malin blomstedt lovisa hagängenInnan utförsäljningen drog igång bunkrade alla vi glammisar upp rejält med energi genom att nafsa i oss en hejdundrande burgarlurre, thanks to Hellmann´s Food Truck som stod parkerad ett stenkast från office. Och shiiiit vad smarrigt det var! Nom nom.

glammom utförsäljning
Mätta å belåtna traskade vi sen tillbaks till office, pysslade ihop det sista och släppte sen in alla söta preggosar och ammande som ville fynda. Och HERREJESUS så många det var! Redan 40 minuter INNAN vi öppnade var det folk utanför som stod och väntade, och när vi sen öppnade dörrarna fullkomligt VÄLLDE det in folk. Det var crazy bananas faktiskt! Så SJUKT kul att så många hittat till oss!

Har faktiskt snott den här bilden från Camilla Läckbergs Instagram då jag själv var ALLDELES för upptagen med att hjälpa kunder de första två timmarna för att ens ha en tanke på att plåta. Läckberg var en av de första som slank in hos oss faktiskt, och hon haffade några FAB fynd! Hann snickesnacka lite med henne – så sjukt trevlig brutta alltså! Var ju tvungen att fråga hur hon hittade till Glam Mom, och tydligen följer hon oss på Instagram (@glammom.se) – HUR fräsigt? Och HUR gulligt att hon la upp en bild från dagens fyndrace sen dessutom? Love her.

vanja wikströmVi hade massor av fint att erbjuda fyndjägarna, den här amningsbh:n var nog min favorit! Lika snygg på kläderna som under ha ha!

glammom amningsbhVi körde på i ett rasande tempo till omkring kl 18.30 då stormen började mojna lite. Men det slank faktiskt in kunder hela vägen fram till strax innan kl 20.

Och vet ni vad? Trots stormen har vi faktiskt en massa fina grejer kvar så vi tänkte att vi kör utförsäljningen en stund i morgon också, jippiiie! Så har ni som inte hann komma förbi en chans att svänga förbi i morgon istället! Det finns superfina amningsbhar, amningsklänningar, gravidjeans och gravidklänningar kvar.

Vi ses på samma ställe – Bondegatan 27 – och vi kör mellan kl 11-14. Nu sänker vi priserna ytterligare, och i morgon vill vi bli av med ALLT. Finns det något kvar när klockan är 13 så VRÄKER vi bort det sista! Nu vill vi rensa på lagerhyllorna och göra plats för nya höstfräsigheter! Så komsi komsi vettja, och tipsa GÄRNA vidare!

Nu e det godnatt, kommer stupa i säng och sova som en STEN.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!