Dagens Momspo

vanja wikström 3Gomorron gomorron! Inleder denna soliga FriYAY med att bjussa på gårdagens la mama! (Kan för övrigt avslöja att dagens la mama kommer se exakt likadan ut i brist på tid…)

 

vanja wikström 9Är ju väldans förtjust i mönster, och ÄLSKAR att blanda dem hejvilt. Så varför inte dra på sig lite ränder, lite blommor OCH lite leopardfläckar på samma gång liksom? Lyser upp humöret och är bra för stadsbilden.

 

vanja wikström 8Och hörrni! De här pjucksen alltså… Måste sprida deras evangelium! Ni som följer mig på Insta och YouTube vet ju redan att jag lovsjungit dessa raringar, men jag MÅSTE göra det igen! Hade dem på mig hela dagen i går från kl 08 till kl 21, varav större delen av dagen spenderades med att springa runt som en liten råtta och hjälpa kunder, packa upp nya varor och städa å göra fint på utförsäljningen. Jag sprang alltså runt som en tok hela dagen, satt nog inte ner mer än några minuter på 13 timmar.

Och vet ni vad? Klockan 21 på kvällen kändes mina fötter fortfarande som pigga små laxar. Jag hade inte tillstymmelse till ont NÅGONSTANS! Efter över ett halvt dygn studsandes runt på fossingarna! För mig som jobbat mycket i butik och spenderat en hel del tid till fots är detta ett under. Har aldrig tidigare upplevt att ett par skor tagit så väl hand om ens fötter. Ett smärre mirakel måste jag säga. Men de ska ju vara experter på det där med fotvård på Ecco, så det kanske inte är så konstigt. Är bara så sjukt ovan vid att skor faktiskt kan vara såhär SKÖNA. OCH så snygga! Älskar dessa pjucks! Måste nog införskaffa dem i flera färger tror jag.

 

vanja wikström 7

vanja wikström 6

vanja wikström

 

vanja wikström 4

vanja wikström 5Magiskt sköna pjucks / Ecco (modellen heter Soft 7 och finns i svart och vitt, hög och låg sneaker. Min modell hittas HÄR!)

Byxor / & Other Stories

Tröja / Monki

Leopard / H&M

Humör / PEPPAD! Ni missar väl inte att vi glammisar håller utförsäljningen öppen även idag? Med ÄNNU lägre priser! Vi ses på Bondegatan 27, vi har öppet mellan 11-14!

Och som vanligt när yours truly ser såhär snajdig ut är det fantastiska Johanna som varit i farten å plåtat förstås! Spana in hennes fina streestylepics på @nesscocreations på Instagram! Superbra inspo!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
  • Hej! Härligt med fin höstinspiration i bloggen nu – känns som att du verkligen hittat massa glädje och kreativitet i kläder o stil! Tänkte tipsa om en härlig web-shop med massa coola smycket. Såg panter-ringen å tänkte på dig 🙂

    http://www.forgoodluck.se
    Kram!
    /Anna M

    Anna 2015-09-14 14:45:37 http://None
    Svara
  • Hejsan svejsan !!
    Piffiga du, såg att Camilla Läckberg har varit och handlat av er på utförsäljningen =)
    Senaste podden berörde verkligen djupt, då Josefin berättade om sin pappa.
    Storgrät då jag påmindes om min pappa som tyvärr dog på sitt jobb endast 41 år gammal.
    Du ska veta att du förgyller tillvaron många gånger, du är så duktig på många plan och har ett så härligt sätt =).
    Hälsa Josefin också, eran podd är grym !!

    Louise Johansson 2015-09-13 05:01:32 http://None
    Svara
  • Hur lyckas du bära så mycket färg och mönster utan att se halv-fånig ut!? du rockar det för tusan. Ytterst få som klarar det 🙂

    ISA 2015-09-12 17:50:05 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • När blir det galen färg i håret? Vore kul om du kunde skriva om vad du använder för produkter till det. Har du testat någon temporär sån färg? Eller du kanske redan skrivit om det?

    Kattis 2015-09-12 07:13:56 http://www.sadnesstheory.com
    Svara
  • Åh, så ybersnygg!!
    Ville bara ge ett hett tips till dig som är lakritsälskare. Testa lakrits fudge, såå grymt goda! Finnd dock inte som plockgodis utan i egen påse.
    Kramar

    Linnéa 2015-09-11 22:53:11 http://None
    Svara
  • Så härligt med så mycket mönster i en och samma outfit!

    vera 2015-09-11 20:20:53 http://www.swedishfoodmafia.blogg.se
    Svara
  • Åh! Bra med skotips. Jag har ett par typ sommarskor från vagabond, en äldre modell som jag tror heter Rose/Rosie. Jag älskar älskar ÄLSKAR dem men har inte kunnat hittat motsvarande. De du har ser ut som en höstmodell av den skon -måste prova! Hoppas det blir magic även för mig 🙂
    Kram, hoppas att ni mår bra <3

    Karin & Z 2015-09-11 18:55:17 http://None
    Svara
  • alltså skorna!!! Jag blev så sugen på att köpa dem efter dina lovord! Nu är de mina och jag fullkomligt avgudar dem!

    Så tack för tipset!

    Stina 2015-09-11 16:19:19 http://None
    Svara
  • Åååååh äntligen mera mönster och färg! Vanja är tillbaka! 😉 superfin som alltid! Xx

    Ellis 2015-09-11 16:17:01 http://None
    Svara
  • Såg denna och tänkte på er! Kanske värt ett forsök? 🙂

    DEN FUNKAR

    Johanna 2015-09-11 14:59:43 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!