OMG!

DSC01299Kanske dumt att fresta med gotte det första jag gör såhär på morgonen, men jag MÅSTE bara dela med mig av mina nya favvogodisar! Ni som lyssnar på podden har redan stenkoll, men detta evangelium bör definitivt spridas i el bloggo också!

 

DSC01306Jag har nämligen precis upptäckt Exotic Snacks, och SHIIIIT vad det levererar! Har alltid gått förbi den hyllan och fnyst en smula: ”Det där är ju inte godis, vem sjutton vill käka nötter när man e sötsugen?” liksom. Men ojojojOOOJJJ så fel man kan ha!

Här ovan ser ni min nya favoritblandning: cashewnötter i yoghurt samt ljus och mörk choklad, salmiakmandlar med mjölkchoklad och saltlakrits med mjölkchoklad. Alltså HIMMELRIKET i en godisskål!

 

DSC01300Dessutom är det bara för rackarns snyggt! Och vem gillar inte snyggt godis, liksom?

 

DSC01305Är totalhooked och har inte ätit ”vanligt” godis på flera veckor. Och inte för att de här rackarna är någon hälsokur direkt, men de innehåller åtminstone naturliga råvaror. Vanligt godis är ju proppfullt med e-ämnen och allehanda luriga ingredienser, så att käka det här istället känns faktiskt rätt bra. Och SHITOBERTO vad gött det är!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
  • Du har aldrig varit bra för mitt shopping-beteende. Har ALDRIG varit intresserad av naturgodis. Vad hände sist jag var och handlade? Plötsligt går jag där och sneglar på…naturgodis. Haha!

    Vicki 2015-09-10 22:26:00 http://None
    Svara
  • Men hallå tror du inte du har fått mig hookad på det nu också! Damn you!! Haha

    Louise 2015-09-09 19:29:41 http://Nouw.com/loppismorsa
    Svara
  • Älskar också naturgodis, speciellt lakritsmandlarna och kanelmandlarna! Kör alltid det som motivation när jag tentapluggar. Klarar 1 uppgift = Får äta 1 naturgodis, hjärnan är så lättlurad, haha.

    Kristina 2015-09-09 14:49:55 http://ordningochinreda.devote.se
    Svara
  • Alltsåå jag var precis som du totalt hooked på detta, TILLS, jag läste innehållsbeskrivningen.. alltså, det är ju rackarns massa konstigheter i vanligt godis, ja.. det är ju mer konstigt i vanligt godis så detta är ju definitivt att föredra. Jag äter själv både vanligt godis och naturgodis 🙂 men, kände mig ändå lurad när jag läste innehållsförteckningen en dag på ica… 🙁 mina favvisar är de yoghurtdoppade och kolla innehållet på dom:

    Ingredienser: Vit choklad med yoghurtsmak (socker, kakaosmör, MJÖLKPULVER, vasslepulver (MJÖLK), emulgeringsmedel: SOJALECITIN, naturlig vaniljarom, YOGHURTPULVER, YOGHURTAROM), rostade CASHEWNÖTTER (34%), förtjockningsmedel: gummi arabicum, palmolja, socker, glukossirap, ytbehandlingsmedel: shellack.

    🙁 🙁 🙁 Men jag säger bara detta för att informera, för jag hade själv velat ha den informationen tidigare om jag vetat… men forsätter själv snaska på, om än medveten om vad det är i 🙂

    Ps. ingen aning vad shellack är när man behandlar godis, hoppas inte samma som när jag gör naglarna?!? hahaha. Ds

    Jojosefin 2015-09-09 13:59:24 http://None
    Svara
  • Åh de där lakrischoklad grejerna är himmelriket! Som en fellow lakris/choklad-lover MÅSTE jag bara tipsa om coops variant på dessa, de är rullade i äkta lakrispulver och till och med snäppet vassare än exotic snacks variant, trot eller ej!

    Oria sienna 2015-09-09 11:53:29 http://www.nouw.com/oriasienna
    Svara
  • Måste också tipsa om ett annat ”märke” med naturgodis, Parrots. De har saltlakrits med vitchoklad och lakritspulver utanpå vilket har blivit ett nytt beroende för mig haha, de är supergoda! Finns även lakrits med blåbär som även de är himmelska!

    Anne 2015-09-09 11:08:56 http://None
    Svara
  • Tips som både är gott och snyggt

    Stephania 2015-09-09 09:36:39 http://None
    Svara
  • Håller med dig! Älskar det! Ett tips är att ta de orangea som heter apelsinchoklad.. Min stora svaghet! Köper ibland bara dom 😉

    Mia 2015-09-09 09:26:22 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!