Stilinspo eftersökes!

josefin dahlbergOkej hörrni, vid det här laget känner ni ju till mitt #höstlöfte15 rätt ordentligt – att jag ska ta hand om mitt klädintresse, så att jag blir GLAD när jag tittar mig själv i spegeln! Löftet har fått en flygande start måste jag säga, har lyckats sätta på mig sånt som jag tycker jag är fin i rätt ofta faktiskt, och dessutom fått mina outfits dokumenterade av såväl snälla glammisar som duktiga Johanna. Men. Nu behöver jag er hjälp för att fortsätta hålla styrsel på mitt höstlöfte! Jag behöver behöver tips på fräsiga bruttor att inspireras av på klädfronten!

Som jag sagt i podden är en stor stilinspiration för mig just nu min kära poddpartner in crime Josefin. Hon är ju bara FÖR JÄKLA SNYGG! Inte bara jag som tycker det – alldeles nyligen blev hon utsedd till Årets Chicaste Bloggare på CHIC-galan, heja heja! Jag tror faktiskt att det är framförallt det faktum att jag träffar henne så ofta (och att hon ju har en stil som jag ÄLSKAR) som gjort att jag fått sån lust att ta tag i mig själv på klädfronten. Det ska ju vara KUL att klä på sig, och det utstrålar verkligen hon. Man SER att hon haft roligt framför spegeln tycker jag. Hon inspirerar mig därför verkligen nåt enormt. Hon har dessutom precis den stil som jag tycker om – bohemisk, enkel men roliga detaljer i form av hattar och personliga smycken. Inte för bökigt, inte för mycket ”svår modebrutta” – man kan se sig själv i mycket av det hon har på sig tycker jag. Love it! MUMS! …som Josefin själv skulle sagt.

Men. Även om jag hemskt gärna skulle vilja så KAN jag ju inte (som jag vill he he) sno hennes stil rakt av. Jag träffar ju mänskan så ofta, så skulle jag börja dyka upp i vita spetsblusar med liten krage, fluffbollar på väskan och blixtar i öronen så skulle det bli…lite skämmigt. Hade jag inte känt Jossan hade jag kopierat henne rakt av, men nu får jag skärpa mig litegrann. Därför behöver jag er hjälp – jag måste hitta fler fräsiga brudar som har kul framför spegeln att inspireras av!

 

stilinspoHär ser ni lite exempel på sånt jag gillar. Det får inte vara för svårt, inga stilettklackar, gärna bohemiskt, gärna bekvämt, gärna mönster, gärna PERSONLIGT. Jag vet ju att det finns en massa stilsäkra bruttor härinne på el bloggo -pleeeeeeaaaase, dela med er! Ge mig era bästa tips på bloggare och Instagrammare som jag kan börja följa för att få daglig inspo på klädfronten. BOMBA kommentarsfältet med tips, så ska jag ägna söndagen åt att hitta mina nya stilfavoriter! Givetvis kommer sen ett inlägg med dessa nya favvisar så att ni också kan inspireras!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
  • Mimi Ikonn har supersnygg stil!
    http://www.mimiikonn.com/

    Sonia 2015-09-07 11:34:21 http://None
    Svara
  • Jag tycker du själv är en himla bra inspirationskälla!
    Bilderna ovan är så fina också, vågar man hoppas på att du kanske vet vart man kan köpa poncho/koftan på bilden längst ut till höger? 🙂
    Ha en fin dag!

    Clara 2015-09-07 11:20:45 http://None
    Svara
  • avenymamma.blogg.se är inspirerande! Finns även på insta:)

    Sofia 2015-09-07 07:57:05 http://None
    Svara
  • Hej fantastiska Vanja.
    Har precis hittat din blogg efter att varit tubelin sen gvfv-starten.
    Har ett önskemål om layouten i bloggen som du kanske kan ta med till högre makter, det är nämligen så att på mobila enheter täcker inläggen hela sidan. Texten blir enorm och dina inspirerande bilder får inte plats utan man måste scrolla för att få se hela, vilket gör att bloggen är svårläslig. Tror du det går att ordna?

    Mvh,

    Rebecka 2015-09-07 01:42:34 http://None
    Svara
  • Men jag har ju din insta som stilinspiration! XD Följ dig själv? hihi

    karin 2015-09-06 11:00:28 http://www.studiokinik.com/blog
    Svara
  • Hej, det vore så roligt om du ville kolla in min blogg och hemsida för min musik www.sadnesstheory.com Lyssnade på er podd idag och det var väldigt trevligt. När jag hörde att du hållit på med musik blev jag så glad och tänkte direkt att det vore trevligt om du ville lyssna! Finns på Spotify och heter alltså Sadness Theory. Eftersom jag har skrivit musik om miljö, återanvändning och second hand så började jag blogga för att inspirera till mer återanvändning 🙂 Det är ett roligt sätt att utveckla sin stil att shoppa second hand!

    Kattis 2015-09-06 01:10:17 http://www.sadnesstheory.com
    Svara
  • Hej fina du!

    Jag blir väldigt inspirerad av theyallhateus.com. Dom har även en instagram. Där har du hela världens Snyggisar på en och samma blogg. Man blir så inspirerad att man sprängs. Det är mitt tips.

    Ps. Jag är ingen youtubetjej. Har inte ens internet hemma. Men jag är helt besatt av er underbara kanal nu. Åh vad mysigt det är att titta. Ni är bäst!

    Charlotte 2015-09-05 22:09:05 http://None
    Svara
  • Sincerelyjules (både instagram och blogg) har härlig stil!

    julia 2015-09-05 22:08:24 http://None
    Svara
  • Något jag alltid tänker på är att klä mig stilrent och simpelt. Köp ett par snygga byxor som passar till allt och ha en enkel överdel. Eller tvärt om. Se till att satsa på (stora/små) detaljer, som skor, ringa, fräsig jacka eller den mest gudomliga väskan! Vad som, det som gör dig till du helt enkelt. Hoppas det hjälper dig lite! Kramis

    Lovisa 2015-09-05 20:23:10 http://None
    Svara
  • Vilka härliga bilder! 🙂

    saga 2015-09-05 15:27:25 http://www.nouw.com/sagaw
    Svara
  • Jag följer streetstyleinspirations på insta. Superbra inspo!

    Cissi 2015-09-05 14:51:49 http://None
    Svara
  • Jag följer streetstyleinspirations på insta. Superbra inspiration!

    Cissi 2015-09-05 14:50:33 http://None
    Svara
  • Instagram är perfekt!
    Jag följer
    https://instagram.com/garderobenmin/
    https://instagram.com/kaffeeundtee/
    https://instagram.com/comfortwardrobe/

    Vicki 2015-09-05 14:45:38 http://None
    Svara
  • Jag har tyvärr inget tips på någon ”fräsig brutta”… Inspireras av många olika stilar och på så sätt hitta sin egen väg tror jag på. Det finns så himla mycket fint att plocka av i alla olika stilar/trender och finast blir det, tycker jag, om man plockar det man verkligen gillar från olika håll och kanter. Hitta inspo hos märken du aldrig brukar kika på, det finns guldkorn överallt! För mig är det kanske viktigast av allt när det gäller stil, att klä sig passande för den figur man har. Hoppas att du får många bra tips på konton att följa, som du sen kan dela med dig av! 🙂

    Karin 2015-09-05 14:08:54 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!