Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Från koja till slott

DSC09840En sak som man kanske inte tänker på gör så mycket när man håller på å fixar å donar med renovering hemma, är småsaker som till exempel lampknappar. Men! Det är precis DE småsakerna som gör helheten. Såhär fruktansvärd såg till exempel en av våra lampknappar ut fram tills nyligen.

 

DSC00079Nu ser den ut såhär! Vi hade en elektriker över nyligen som drog lite elprylar åt oss, och då passade vi på att be honom byta ut samtliga av lyans lampknappar. Och det gjorde SÅN skillnad! Särskilt när man målat å fräschat upp en massa – då stack de gamla knapparna ut som såriga bölder i ett Gisele-ansikte, typ. Helt plötsligt SÅG man dem, och man blev inte glad av vad man såg inte.

Så det är helt klart ett tips – om ni ändå gör om å målar å fixar – byt lampknappar! Det behöver inte vara några extra fräsiga knappar (det finns ju hur fina som helst), men att bara – som vi – ta de allra enklaste gör jättemycket för ett rum, och för en lägenhet. Lätt detalj att glömma, tänker jag.

När vi får tid, ork och råd så har vi också planer på att byta ut samtliga fönsterbeslag mot tidstypiska 20-talsgrejor. Kommer också göra en enorm skillnad för känslan. Men det får dröja lite.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • SÅ himla tjusigt!

  Cecilia W 2016-07-07 14:08:32 http://None
  Svara
 • Alltså detaljerna! Jag håller med om hur chockad man blir av skillnaden det gör! Vi bor i ett megagammalt hus som vi har tokrenoverat det senaste året. Och där är alla detaljer så jäkla snygga, så då handlar det istället om att försöka bevara och lyfta fram dem.

  Tycker att ni har gjort underverk med er lägenhet!<3

  Kini K 2015-09-06 11:09:42 http://www.studiokinik.com/blog
  Svara
 • Superfint! Det å lister gör grym skillnad.. Kan du rekommendera elektrikern? Ska själva fixa handukstork i badrummet å behöver en pålitlig elkille/tjej.

  Tänkte kommentera iggys sömn oxå, vår son är jämngammal med er. Att bara gå ut ur rummet verkade vara ”allas” lösning i kommentarsfältet men kan bara säga att alla barn är olika. Algot blir skogstokig om vi gör det, så så enkelt tror jag inte det är. Men tipsar gärna om ” Kaninen som ej kunde sova” boken, den får iaf Algot att slappna av å komma till ro lite snabbare!

  Å en sista undran, (har frågat förut) hur drar du dina vinnare i tävlingar?

  //Eva

  Eva jonsson 2015-09-06 08:57:09 http://None
  Svara
 • Vilken skillnad!

  Vicki 2015-09-05 14:46:23 http://None
  Svara
 • Hej fina Vanja!

  Jag måste fråga!
  Skulle hon kunna tänka sig att slänga in en BLOPPIS här på bloggen tro??

  Så att en skånetös som jag också kan få chans på alla dina fina kläder:)!
  Vore sååå kul!

  Hoppas du får en riktigt fin lördag nu!
  Sandra

  Bloggande 4barnsmamm 2015-09-05 10:21:42 http://www.treungar.blogspot.se
  Svara
Vanja Wikströms webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!