Nu kör vi loppis!

vanja wikström bloppis 1Som ni som lyssnar på podden redan vet så siktar ju jag å Josefin på att köra en ASMAFFIG loppis nu på söndag (30:e) här på söder. Vi kommer ta med oss oförskämt mycket kläder, skor, väskor å annat som vi tröttnat på, och hoppas att de ska hitta nya hem! Det hänger dock lite på vädret… Just nu ser det ut att vara bra väder på söndag men däremot ska det regna på måndag. Och eftersom väderprognoser visar 60% fel (har jag för mig) så kan man väl inte vara sådär supersäker på att söndagen kommer förbli regnfri. Men vi hoppas det, så om vädret tillåter kommer vi alltså köra en gemensam loppis på Götgatan, mittemot Skrapan!

Här ovan ser ni några av de plagg som jag hoppas ska hitta nya ägare. En vintagefuskpäls, pjucks från & Other Stories, en blus från Smiley Vintage & några vintageväskor.

 

vanja wikström bloppis 2Lite mera loppis-smakprov! Alltså, jag har så SJUKT mycket kläder som jag behöver bli av med. Och det är fina grejer, men sånt man tröttnat på ni vet? Förhoppningen är alltså att bli av med ALLT (vi kommer ha väldigt snälla priser, vill inte ta med NÅT tillbaka hem!), och investera i nya darlings för de slantar som dessa gamla godingar ger.

Jag ser ju verkligen hösten som en nystart, och att få inleda september med en totalrensad garderob (redo för nya älsklingsplagg!) vore ju en DRÖM. Så håll tummarna för att vädret låter oss loppa på söndag!

 

vanja wikström bloppis 3Det sitter så mycket minnen i de här plaggen… Den stickade tröjan och mönstrade toppen köpte jag i New York för några år sen. ÄLSKADE båda, har använt dem så mycket. Och den röda Balenciaga-väskan (inte äkta ha ha) bar jag typ JÄMT när jag var som mest inne i min Jag-Är-Besatt-Av-Sienna-Miller-period. Men! Ut med det gamla och in med det nya. Längtar!

Alltså – om vädret tillåter (om det inte regnar) kommer jag å Josefin stå på Götgatan mittemot Skrapan med en satans massa kläder och bjussa på loppis nu på söndag. Vi drar igång runt 12 och fortsätter tills dess att allt (förhoppningsvis) är borta. Vore ju ASKUL om ni som kan ville komma förbi och säga hej, och kanske erbjuda nya hem åt våra gamla raringar!

Men, eftersom denna loppis är avhängig vädret så får vi nog avvakta med att ge helt grönt ljus tills på söndag morgon. Så håll utkik i bloggen och på Insta, så ger vi besked om Hur Var När och Om denna loppis blir av!

Och hörrni – vi kommer inte ha så mycket växelslantar utan kör helst så mycket vi kan på Swish (en app som gör att man kan skicka pengar till varandra superenkelt via mobilen). Så om ni ännu inte upptäckt denna geniala app som gör livet MYCKET enklare, styr upp den nu. Den hittas i App Store, tar fem minuter att installera och ni kan läsa mer om hur den funkar här!

Hoppas hoppas HOPPAS att vi kan ha denna loppis nu på söndag, och hoppas hoppas HOOOOPPAAAAS att ni vill komma såklart! Sväng förbi, säg tjena tjena och haffa nåt snyggt! Tipsa gärna andra ni känner – ju fler som  joinar loppispartajet desto bättre!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Jo, jag kom förbi. Dock inte för skor (har 39-40), men köpte Iggys supersöta björndräkt och en sparkdräkt med elefanter, ett halsband samt en grön stickad tröja 🙂 Mycket nöjd!

  Linn 2015-08-31 19:55:53 http://None
  Svara
 • Åh, vad jag önskar att jag bodde i Stockholm, då hade jag lätt kommit!

  Jenny W 2015-08-29 23:58:28 http://None
  Svara
 • Åh vad kul! Kommer absolut, främst för att säga hej men vem vet – ett plagg kanske slinker med hem också! 😉 Du har ju ascool klädstil så det är nog mycket möjligt, hehe!

  Alice 2015-08-29 18:57:51 http://None
  Svara
 • Vad roligt! Jag kommer absolut komma förbi. Tänkte bara fråga vad det är för storlek på skorna? Hoppas på finfint väder 🙂

  Linn 2015-08-29 11:30:42 http://None
  Svara
 • Åh den gråa acne-koftan <3 <3 <3 Den hade varit nice att haffa men HUUUUR nice hade det varit och gett dig en kram? #paddlaruppöland

  Karin & Z 2015-08-29 10:21:32 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!