He he he

DSC01097Vi spelade ju in vår älskade poddis i morse, jag å Josefin. Och det har jag ju redan bloggat om, så det är inte det det här inlägget handlar om.

 

DSC01099Näää. Egentligen är det här inlägget mest en ursäkt att kunna lägga upp dessa pics på min fräsiga poddpartner in crime! Jag blir SÅ klädinspirerad varje gång jag träffar henne (sen blir jag såklart SJUKT inspirerad av henne på tusen andra plan också, men det är svårare att ta kort på ha ha). Och eftersom jag vet att det är rätt många av er blogoliner som ju gillar outfitinspo, så bjussar jag helt enkelt litegrann på Josefin! Tycker hon var APsnygg i dag! Alla borde äga ett par guldbraller! #VärnaVardagsglädjen

 

DSC01103Och eftersom det alltid är någon som frågar om vad Josefin har på sig när hon dyker upp här i el bloggo, så har jag redan passat på att intervjua henne om ovan plagg – som båda är från H&M, om någon är sugen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hon är alltid lika snygg!

    Vicki 2015-08-27 09:04:41 http://None
    Svara
  • Sjukt häftiga är ni båda! En liten fråga, var är det lilla bordet bakom Jossan ifrån?

    Ap 2015-08-27 01:52:54 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!