I LOVE Snapchat!

vanja wikström snapchatAlltså. Jag har gått från att fatta NOLL och tycka att Snapchat var världens mest överflödiga grej, till att ÄLSKA det! Jag snappar loss som en TOK! Jag fattade det inte alls från början, och trots att jag satt å knappade å svepte så lyckades jag inte med någonting. Kände mig hundra år gammal och tänkte att det där med Snapchat var nog bara för kidsen. Kunde för MITT LIV inte fatta hur satan man gjorde med det där jäkla snappandet. Men! Så fick jag ju gå i Snap-skola hos glammis-Lovisa och poddis-Josefin, och nu är jag som ni vet up and running. Och I LOVE IT!

 

vanja wikström snapchatDet jag gillar är att det är no stök å bök – man bara snappar å sen publicerar! Det blir vad det blir helt enkelt, och jag tycker det är sjukt mysigt att addera detta till min kvällsrutin när jag gör min bloggrunda. Först läser jag mina favvobloggar, sen kollar jag några stories på Snapchat. Man får ju en extra inblick i personernas dag (deras dygn i extremt komprimerad form typ) och som blir så mycket mer oputsad, inte så polerad. Alla har samma förutsättningar på Snapchat, det finns bara tre (fyra?) filter och några enstaka tecken att jiddra med liksom.

 

vanja wikström snapchatHursomhelst – har en fråga! Fick en kommentar att jag borde dra ner på sekunderna på mina snaps så att det tar kortare tid att kolla igenom min story. Och eftersom jag inte har så bra koll på Snapchat än så vill jag inte göra en massa jobbiga misstag som gör att ni tröttnar på mig omedelbart. Men! När jag själv kollar andras stories så klickar jag bara förbi de bilderna jag inte vill titta så länge på, tror nästan aldrig jag kollar hela antalet sekunder. Min är förinställd på tio sekunder per snap, och eftersom jag inte vill mecka så mycket så kör jag det på alla snaps jag tar.

Trodde att alla gjorde så – att man alltså bara klickar på bilden när man tittat klart och då kommer till nästa bild/film. Men har jag missat nåt? Tell me i så fall, ni får vara min vidareutbildning in the world of Snapchat! Om ni inte hittat mig än finns jag på vanjawikstrom!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Nej ha kvar 10 sek. Vi trycker oss vidare! Gillar verkligen din snap!!!

  Ottilia 2015-08-25 23:44:52 http://None
  Svara
 • NEJ FÖR JÖSSE NAMN! sänk inte sekunderna! Man klickar ju vidare isåfall 🙂 Älskar att du snapar så mycket, värnar min vardagsglädje liksom 😉

  Angélica 2015-08-25 23:16:24 http://None
  Svara
 • 5 sekunder är mer lagom!! då hinner man kolla och kan knappa vidare 🙂

  hedda 2015-08-25 16:20:12 http://None
  Svara
 • Helt rätt. Tror de andra inte vet om det bara! Blev så glad när du svarade på en snap!! 😀 är det många som snapar tillbaka till dig? Heja snap-vanja!

  Sofie 2015-08-25 15:57:25 http://None
  Svara
 • Har ingenting med inlägget att göra, men fick syn på denhär http://www.lagerhaus.se/nyheter/hushallspappershallare-lux och tänkte direkt på dig. Kändes som nåt du skulle gilla! Tips tips!

  Carro 2015-08-25 15:28:49 http://None
  Svara
 • Jag brukar också klicka mig vidare, det är smidigt och framförallt eftersom vissa kanske inte läser så snabbt så de behöver lite extra tid. Tråkigt att missa om du har skrivit något kul!

  Paula 2015-08-25 14:42:46 http://livehealthier.blogg.se
  Svara
 • ja du har helt rätt! Man klickar ju bara på bilden när man kollat klart, behöver ju inte kolla alla sekunderna! Kör som du kör nu! Woooo

  Alicia 2015-08-25 14:10:04 http://None
  Svara
 • Jupp!
  Precis så det funkar (eller i alla fall så som jag också gör), med vidareklicken. Jag tycker att det är bra att de är ”långa” så kan man se länge på de man vill.
  Heja dig och heja din snapchat!

  Astrid 2015-08-25 14:09:38 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!