Dagens Momspo

vanja wikström 2Som utlovat tänker jag anstränga mig för att krypa upp ur tråkträsket och få en rolig och härlig klädhöst, så nu jäklar drar vi igång Dagens Momspo igen! Dagens dagens bjussar på en doft av 70-tal!

 

vanja wikström

vanja wikström 5

vanja wikström 6

vanja wikström 10

vanja wikström 8

vanja wikström 9

vanja wikström 7

vanja wikström 4

vanja wikström 3

vanja wikström 11Voilà!

Jeans / H&M

Pjucks / Swedish Hasbeens

Tisha / Twist & Tango

Väska / Marc by Marc Jacobs

Halsband / Etsy & Silververket

Armband / Atom 47 & Silververket

Ringar / Vintage & Iosseliani & Urban Outfitters

(Tack till snälla glammis-Lovisa som utöver alla andra tusen hattar hon bär på Glam Mom även får agera modefotograf titt som tätt.)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
  • Älskar att Momspo är igång igen 🙂 Imorgon kör jag en variant på denna outfit! tack för inspon! Du är bäst!

    Vicki 2015-08-18 22:05:13 http://None
    Svara
  • vackra Vanja! om man ändå fick se ut som dig när man är 30 +. Lyckan 😉

    ISA 2015-08-18 17:27:21 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • Alltså Vanja, wooow!! Herregud vad du peppar! Själv är jag en manisk följare av podden men har inte lyckats ta mig in här än. Jag vet inte om min brist på både barn och pojkvän har något med det att göra… 😉 Men efter ett att hängt här en stund, verkar våra olika livssituationer inte spela någon roll för att min inspirationsnivå ska skjuta i taket! Jag har nu läst sida efter sida och inser jag att mitt pirr i magen bara blivit större. YES!!!! Äntligen en blogg som ger mig mer energi än innan jag kikade in. Du är magisk. Magiskt inspirerande. Tack och stoooor kram!!

    Elin Dahlström 2015-08-18 14:05:20 http://lifeaholic.devote.se
    Svara
  • Supersnygg!! Tummarna pekar upp 🙂 Ska få en egen shoppingdag nu i veckan innan jag börjar jobba på måndag. Varit hemma sedan midsommar….förra året! Galet nervöst, läskigt, sorgligt och kul att börja jobba igen. Men ack vad jag kommer sakna min skatt därhemma. Men nog om det – nu ska jag iaf UNNA mig och shoppa loss, back to basics och bygga upp garderoben igen. Lånar helt klart lite inspo från dig, även om vi nog är lite olika stilmässigt. Men tycker verkligen om dina fina selfies å stil-inlägg! Kram

    Anna M 2015-08-18 01:09:17 http://None
    Svara
  • Snyggt!!
    Kände mig lite trist på ig tidigare när jag bara ”jag har HITTAT min stil efter att ha fått barn :D” mitt i din frustration, men jag vill bara säga att när jag ser på dina foton hur du klär dig inser jag att mycket av inspon kommer därifrån. Även om du inte alltid tycker det är apkul med basplagg är det något jag ALDRIG lärt mig att man måste ha. Förrän nu. Så tack och förlåt 😉

    Malin 2015-08-17 22:15:15 http://mrsweijnblad.wordpress.com
    Svara
  • Men GUD va snygg du är! Ser ut som 26!!!

    S 2015-08-17 22:14:38 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!