Wish me luck

DSC00716Niklas uppgift när vi var hos mamsen var ju att röja upp i grodans rum så att han skulle kunna börja sova där. Och tonight is the night. Både jag och Niklas har lusläst era tips å kommentarer på det här inlägget (TACK! SÅÅÅÅ värdefullt!), och nu jäklar ska vi få till det här!

Grodans säng är bäddad (vi byggde upp ett näste efter era tips, känns toppen), jag har en bäddad luftmadrass bredvid (också efter era tips, taaack!) och om en minut ska vi gå in där å börja läggningen. Håll tummarna för att det går bra, och för att den här natten inte blir en katastrof. Fortsättning följer!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Spännande! Håller såklart tummarna 🙂

    Jorunn Söder om stan 2015-08-16 01:42:46 http://soderomstan.blogg.se
    Svara
  • Vi har en madrass på golvet som vår dotter sover på. Mysigt att natta på ok att gå in och lägga sig på som hon vaknar (vilket är väldigt sällan). Hon rullat runt som en galning när hon sover ibland hittar vi henne på mattan sovandes.

    Hon kan välja att gå och lägga sig om hon vill eller leka lite med sina leksaker innan läggdags. Vi har gjort det mysigt med tält ovanför madrassen – lite som ett cirkustält.

    Maya 2015-08-16 00:32:10 http://None
    Svara
  • Å va spännande. Hoppas det kanon och att grodan nu sover! Kul att läsa om hur det gått

    Stephania 2015-08-15 23:23:33 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!