Oldie but goldie

vanja wikströmÄlskade fina fantastiska ni! TACK så enormt mycket för all den MEGAPEPP jag fick på det här inlägget, om min…klädkris. Jag blev så sjuuuukt glad att höra att ni tycker jag lyckats inspirera en smula ändå, trots mitt självupplevda identitetstapp. Och TACK för att ni också delade med er, jag är uppenbarligen inte ensam om att förlora fotfästet på klädesfronten när det kommer in kids i bilden. Vilket jag totalt förstår.

Kroppen håller på och förändras hit och dit under flera år (graviditet, förlossning, efter förlossning), och om man ammar måste alla plagg funka för det också. (Kan ju inte låta bli att tipsa om den här tishan hos Glam Mom som är TOPPSNYGG + har helt dold amningslösning OCH går dessutom att bära under tiden man är preggo. Finns även i den här färgen och utan ficka framtill om man gillar en ännu cleanare look. ÄLSKADE dessa tishor när jag var preggo och när jag ammade, ser ut som en Acnetisha typ.)

Sen är det tiden som saknas, och saknas tiden saknas oftast inspirationen eftersom den liksom kommer av att man har tid att bläddra i ett magasin/spana på Inspirationstagram/läsa bloggar.

Hursom, jag har ju nu lovat mig själv att ta hand om mitt klädintresse för mitt välmåendes skull, och därför är det PERFEKT att hösten väntar runt hörnet – bästa klädperioden på hela året! ÄLSKAR hösten! Firar detta löfte med att bjussa på en gammal bild på mig själv, sådär super casual sprattlandes lite i en slottssoffa. Då var jag inte riktigt var lika inne på gråskala som synes. Eller kort hår. #TimeFlies

LOVAR att försöka gräva fram lite gamla pics på hur jag såg ut när jag var omkring 25, eftersom många av er blev nyfikna på det. Detta var ju på den gamla goda tiden när man fotade ANALOGT så jag har nog inte så mycket digitala pics från den tiden. Men ska leta bland såväl hårddiskar som pappersfoton – lovar! Återkommer!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Bloggen kommer färgexplodera framöver 🙂 Kommer bli häftigt.

    Vicki 2015-08-15 10:22:35 http://None
    Svara
  • Hihi.. Såg bilden på Insta först och tänkte ”är det Vanja?” jag kom fram till att jag inte trodde det 😉 Väldigt olik dig! Otroligt snygg bild, särskilt i svart/vit.
    Kram

    Karin & Z 2015-08-14 21:48:43 http://None
    Svara
  • Åh, vacker!

    Du liknar Ellie Goulding på bilderna!

    Sofia 2015-08-14 17:49:55 http://None
    Svara
  • Vad roligt att se dig i långt hår Vanja!

    Alice 2015-08-14 17:19:09 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!