Poddisen har landat!

Idag är det onsdag och det betyder såklart PODDIS-TIIIIIME! Den här gången pratar vi om ett ämne som ligger oss båda väääldigt varmt om hjärtat, nämligen Att Blogga! Vi berättar om varför vi började blogga, vad som är roligt och vad som är jobbigt.

Jag berättar hur jag ser på den så kallade ”bloggstressen” som många bloggare kan känna av, och Josefin ger sin syn på hur man hanterar folk som är elaka i kommenterasfältet. Dessutom – tjänar man pengar på att blogga? I så fall – hur går det till, och hur mycket pengar ger det egentligen?

Vi delar också med oss av våra bästa tips till er som själva bloggar och vill få er läsarskara att växa.

Detta bjussar dagens avsnitt på, och mycket mycket MYCKET mer såklart! Lyssna genom att dra igång spelaren ovan, eller sök på Josefin & Vanja i era podd-appar!

Glöm inte att följa oss på Instagram på @josefinochvanja och fortsätt fortsätt FOOORTSÄÄÄÄTT lägga upp bilder på vår hashtag #JosefinOchVanja, vi ÄLSKAR att få en inblick i vilka ni som lyssnar är!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
  • Tycker din blogg är helt fantastisk och även dom klipp på dig och din lilla familj på youtube går in där och kollar om ni lagt upp något. 🙂 Podden är också jättekul att höra på. Jag brukar tröttna på långa poddar men eran podd är fantastisk. 🙂

    Felicia 2015-08-14 00:02:16 http://None
    Svara
  • Superhärlig podd! Kan ni inte lägga upp era veckans tips i bloggen också! Har lyssnat och tänkt att det är bra tips men kommer ofta inte ihåg exakt vad det var och då hade det varit fint att få dem i skrift också! Lättare att hitta tillbaka till dem då!

    Anna 2015-08-12 23:01:22 http://None
    Svara
  • I vanlig ordning: PEPP SOM TUSAN!! ska lyssna när jag går hem. veckans höjdpunkt! eh okej lugn nu Isa. kram!

    ISA 2015-08-12 17:49:29 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • Hej Vanja!
    Jag undrar var ditt fina namnarmband i silver kommer ifrån? Har läst igenom hela din blogg under en seg jobbdag (hehe) och har flera gånger lagt märke till ditt fina Iggy-armband! Måste dessutom passa på att säga att ni verkligen är en så himla fin familj. Kram!

    Zara 2015-08-12 17:25:19 http://None
    Svara
  • Är det bara jag som har problem men uppladdningen av bloggen? Sidan är huller om buller när jag läser från mobilen

    Annie 2015-08-12 16:07:02 http://None
    Svara
  • Äntligen podd <3

    Josefin 2015-08-12 14:42:27 http://Tejasmamma.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!