Från mormors mobil

IMG_1558Efter fem UNDERBARA dagar här hos mormor börjar det bli dags att packa ihop, för i morgon åker vi hem igen. Vi har haft det så sjukt jäkla bra, och jag är så otroligt glad att vi kom iväg hit. Mamma har varit den bästa barnvakten EVER (blir typ sugen på att skaffa barn med henne! ;-D) och har matat, lekt, sjungit, ritat, myst, busat, övat ord, gungat, utforskat, bytt blöjor och nattat så ivrigt att man ju blir lite rörd.

Och OJ vilken win win win situation det är! Mamma älskar att få ta hand om Iggy, jag älskar att få känna ett lugn som jag inte känt på länge och Iggy ÄÄÄÄLSKAAAAAR att hänga med mormor. Varje dag är hon det första han frågar efter – ”Mommo?”. Kärlek åt alla håll å kanter alltså. Här får ni se en liten glimt från vår vistelse här, sedd ur mormors perspektiv.

 

FullSizeRender-2

FullSizeRender

FullSizeRender-8

FullSizeRender-5

v i

FullSizeRender-1

FullSizeRender-7

vanja iggy

FullSizeRender-4Som Arnold skulle sagt – We´ll be BAAAAAAAAACK!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • Kanske sidospår men ÄLSKAR din camo-jacka så snyggt med kamouflagemönster och såna jackor, stylish! =) <3 Kram Maria i Karlstad

    Mompop81 2015-08-17 11:18:03 http://None
    Svara
  • 🙂 Så härligt att läsa! Jag har aldrig tänkt på det så förut, för inte hade vi sovit över där i flera dagar om vi bodde i samma stad. I vårt fall så var det jag som flyttade och mamma som blev besviken 😛 Tack!

    Linda K 2015-08-12 21:26:18 http://None
    Svara
  • Vilka underbara bilder!! Jag blir både jätteglad och lite sorgsen när jag tittar på dem. Jag har också min mamma (världens bästa) i en annan stad och jag tycker det känns hemskt att åka därifrån med min lilla dotter. Nu är min dotter bara 7 veckor och jag har bara varit på besök två gånger men både jag och mamma har gråtit båda gångerna när vi måste åka hem till Stockholm. Jag hade verkligen önskat att hon fick vara med mer. – Hur känner du där? Går det att lösa det utan att det känns som att mormodern missar allt? Tack för en underbar blogg!!

    Linda K 2015-08-10 17:46:58 http://None
    Svara
  • Inget går upp mot mommo ^-^
    Sista bilden var bra skön 🙂 och så såg det ut som om Grodan ritat på lite mer än bara pappret 😀

    JoLi 2015-08-09 23:31:59 http://morgonstunder.com
    Svara
  • hahaha censuren på ena bilden!? tur det, annars hade det väl blivit ett JÄVLA liv i luckan 😉

    ISA 2015-08-09 14:17:11 http://isabyl.devote.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!