Nyförälskad

DSC00071Har ju nämnt tidigare att Nittygritty är en av mina absoluta favoritbutiker, men att jag tyvärr inte kan handla där så ofta då det är rätt så pricy. Men! Nu är det ju reatider, så jag haffade dessa UNDERBARA raringar på 50%, woop wooop! De har fått flytta hem till mig och bor nu på mina fingrar.

 

DSC00070Märket som gör dem heter Iosseliani. Har aldrig hört talas om det, men de gör FANTASTISKA saker. Habegär deluxe alltså, när man slinker in på deras grejer…

 

DSC00068Älskar att ringarna känns lite aparta; lite klumpiga och lite röriga iom att de blandar metaller & stenar hit å dit. Preciiiiis det jag gillar! Får inte bli för gulligt för min del. Men de här känns som att de hör hemma i ett kråkslott, typ. Love it!

Ringarna hittas här, men som sagt – varning för habegär!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • ajajajaj. där var det mycket som man helt plötsligt ville ha. Supersnygga ringar du köpt!

  Vicki 2015-08-03 22:29:08 http://None
  Svara
 • Hej Felicia! Kul att höra att er son är ett Babyloonz-fan 🙂 Vi håller på för fullt med Babyloonz TV appen som kommer funka precis så som du beskrivit. Den bör vara klar till slutet på sommaren.

  Kan tipsa om att det kommer en annan Babyloonz app redan om 2 veckor och den innehåller åtminstone en film:)

  Niklas 2015-08-03 16:50:03 http://None
  Svara
 • En fråga som inte har med inlägget att göra 🙂 Hoppas att det är ok? 🙂

  Babyloonz går varm här hemma och har räddat många bilturer! Min fråga är om det kommer en app med filmerna samlade så att man kan kolla på de även om man inte har täckning?? Har en son som blir väähääädigt ledsen när vi åker bil och täckning inte finns och vi kan inte fortsätta kolla på filmerna på youtube 🙂
  Tack för en inspirerande blogg!!

  FeliciaP 2015-08-03 14:08:37 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!