Drömmig lördag

DSC09988Vi hade en FANTASTISK lördag! Den var så fantastisk att jag liksom bara VAR i den, tog knappt ens några bilder. Därav det knappa bloggbildsbjussandet i just detta inlägg. (Vi filmade dock, så vår drömmiga lördag finns inom kort på kanalen.)

Vädret bestämde sig ju för att bjussa på sommar äntligen, så vi packade bilen (lånat svärmors bubbla) full med picknickgrejer och drog till Rosendal. (Världens bästa tips om det är någon blogolin som är i eller är på väg till Estocolmo. GRYMT om man har kids. Slink in på länken <— för att spana in det närmre.)

Som ni ser blev bilen rätt fullproppad. Det är en liiiten bil, men om man cabbar ner den så får man plats med rätt mycket. Grodan som vanligtvis AVSKYR bilåkandet (det blev ju bättre när vi bodde hos svärmor och åkte bil varje dag, men nu när han inte ”övat” på ett slag är det tillbaks till ruta ett tyvärr) tyckte helt plötsligt att det var ett helt ok sätt att resa. Skojigare för honom att åka utan tak såklart, då ser man ju mer.

 

DSC09999Lyckades sen tajma grodans sömn (YES!) med asmysig lunch tillsammans med morfar med fru, morbror med fru samt en kusinduo. Efter lunchen vaknade grodan, och då kunde vi ligga på picknickfilt under äppelträden medan kidsen sprang runt och grejade med allt skoj som finns att grejas med i Rosendals Trädgårdar. Typiskt drömmig dag, för att citera glammis-Lovisa. Hoppas ni också fick en riktigt lovely lördag, och att det bjussades på sol överallt i landet!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!