Sunday fun day

DSC00066Har ett tips till er som:

1) Har lite tråkigt och behöver nåt att göra en regnig söndag som denna

2) Har ett gäng jeans som behöver lite upp-piffning

Detta har i alla fall jag roat mig med i dag – gjort hål och klippt av braller! Skojigare än det låter, och resultatet blev toppenfint.

 

DSC00049Ni behöver:

1) Ett eller att par stycken jeans som används sådär lagom lågfrekvent och alltså är i behov av upp-piffning

2) En sax

3) En bebisfot. Eller okej, den behöver ni inte men jag fick min på köpet.

 

ripped jeans

Sen är det lätt som en plätt! Leta upp valfri inspirationsbild på Inspirationstagram (jag hittade typ en miljard skitsnygga pics, här e två av dem jag fastnade för). Ta fram saxen. Saxa hål där hål önskas, och släng sen jeansen i tvätten.

 

DSC00054For extra fun: jaga bort blöjbebin som ständigt vill åt (såklart) den livsfarliga saxen.

 

DSC00056Tadaaa! Jag saxade hål i tre par jeans, och alla blev kalas. Viktigt att slänga jeansen i tvätten efteråt, så att tyget fransar till sig. Och viktigt att välja jeans som inte är favvisar, det får inte bli panik om hålen inte blir bra. Då måste det vara okej att de åker i sopen, eller till Stadsmissionen.

 

DSC00065Jag är supernöjd med de tre par som jag trasade till. Har använt de paren väldigt lite på sistone och var SÅ sugen på trasiga jeans. Så då var det ju perfa att göra nåt av hyllvärmarna, som nu kommer få värma mina ben istället.

 

DSC00062

DSC00067Supernöjd! #budgetshopping

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • som sagt. man kan bara kika in här så får man tips om i princip allt man kan önska sig. heja dig!

    Vicki 2015-08-03 22:31:00 http://None
    Svara
  • vanja goes fashiondesigner!? 😉

    ISA 2015-08-03 17:12:14 http://isabyl.devote.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!