Tadaaaaa!

grodans rum före och efter ta upp trägolvSom ni ju listade ut så var ett (av de sjuttiofjorton) uppdragen som skulle utföras medan vi bodde hos svärmor nu senast att ta upp två trägolv. När vi kikade under linoleummattorna låg det ju kalasfina golv under, och så här ser rummen nu ut med målade väggar och framtagna trägolv.

Vi börjar med grodans rum, som nu är såhär tjusigt! Snart kan vi börja inreda det, tycker dock det är rätt trixigt det här med att inreda barnrum. ”Vuxenrum” har man ju koll på, man vet ju liksom hur man själv vill ha det och vad man gillar. Men ett barn? Hmmm, svårt tycker jag!

Målet ska i alla fall vara att Iggy tycker det är så sjuuuuuukt skoj att hänga i sitt rum, att jag å pappa Niklas kan sitta utanför i Bara Vara-rummet och…njuta lite. Ifred. Kanske önsketänkande, men det är i alla fall planen.

 

sovrum före och efter ta upp trägolv. 2Och såhär fint är numera vårt sovrum! Precis som i Iggys rum låg det ju en vit linoleummatta där nyss (detta är ju den gamla mattan som täckte  golven när vi flyttade in), men har inga bilder från det. Men visst har det blivit tjusigt? Och visst förtjänar dessa rum sina fina trägolv…?

 

sovrum före och efter ta upp trägolv(En vattensängsihopbyggande Niklas fick slinka med lite på den här efterbilden, he he.) Här ser ni också att sockeln under garderoberna är vitmålad, och att väggen där vi slet bort en garderob är fixad.

 

sovrum före och efter ta upp trägolv 3Nu börjar det verkligen kännas som om lyan börjar uppnå sin fantastiska potential. De stora grejerna är nu kirrade, vilket innebär att det börjar bli dags att FLUFFA! Jiippiiiiiieeee! Nu ska vi börja fixa å dona med alla rum, så att hela lyan blir lika fin som Bara Vara-rummet!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Helloooo girl. Måste bara säga freaking love the blogg och vblogg men du när ska ni köra igång en frågestund o svara via vblogg hade varit grymt kul.

  denice 2015-08-01 20:46:17 http://None
  Svara
 • Wow! Kombinationen trä + vitt är verkligen clean. Så tycker ni gjorde helrätt i att plocka fram golven! Blir helt amazed av rymden också,. Här där jag bor är sekelskiftslägenheter inte så vanliga (eller snarare snordyra så ingen jag känner har en sådan) så jag har bara varit i en sådan en endaste gång. Men det är verkligen något magiskt över den enorma rymden, gamla spegeldörrar och stora fönster. Spännande att se hur ni kommer att göra med inredningen, men hitintills ser det kanonfint ut. Som jag sagt tidigare är jag inte så förtjust i schackrutigt golv, men er hall är svår att inte falla för! Vet att killen pratat om att han tycker om det, så det blir kanske schackrutigt i framtida hallen 😉

  Julia 2015-08-01 12:52:33 http://None
  Svara
 • Wow, vilken makeover!!!

  Jenny 2015-08-01 12:07:41 http://None
  Svara
 • Såå otroligt fint!

  Sofia 2015-08-01 01:48:46 http://None
  Svara
 • så fint ni har fått det! roligt att se.

  Vicki 2015-07-31 22:43:35 http://None
  Svara
 • Hej fina Vanja!!
  Ni får det så rackarns fint förstår att det känns som ett slott, är som natt och dag mot innan.
  Ljuvligt !
  Hur har ni fått tag på hantverkare? Tycker det är så svårt att få tag på bra hantverkare som kan komma omgående. Vi råkade tyvärr ut för fuskbyggare när vi bytte tak på huset och fick anlita nya hantverkare som gjorde om det från början = dyrt. Och fuskbyggarna gick det inte att få tag på =(. Allt gott till er, älskar bloggen och Youtube kanalen.
  Vill tipsa dig om Urban Delis ekologiska mjukglass med pärlans lakrits sås, så magiskt gott !! Kram

  Louise Johansson 2015-07-31 19:59:18 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!