Shop shop…

vita låga sneakersHar roat mig med lite shopping over the internetz eftersom man JU ALDRIG HAR TID ATT GÅ I AFFÄRER LÄNGRE. #mammaliv Och OJ vilken underbar virtuell varukorg som är på väg hem till mig nu! Jag har gjort såna jäkla fynd!

Har länge varit sjukt sugen på ett par vita låga sneakers UTAN TJAFS på. Inga ränder, inga luriga snören – nada! Och mina drömsneakers hittade jag för ett tag sen på min favoritbutik Nittygritty (där jag typ aldrig har råd att handla men det är rätt lovely att gå in å inspireras om inte annat). De var PERFEKTA. På alla sätt och vis, förutom prismässigt. De kostar tre lax. Jupp – tre lax. För ett par sneakers!

De är från märket Common Projects och är bara SÅ. JÄVLA. SNYGGA. Men ändå, tre lax liksom. Det GÅR ju inte. Men! Så satt jag å surfade runt på söktermen ”vita låga sneakers” och vad hittar jag då om inte ett par PERFEKTA låga vita sneakers i läder – på Hennes freaking Mauritz! För en femhunka! WOOP WOOOP! Lyckan var total. Trodde inte att de hade lädersneakers, plastdojor är jag inte sugen på.

Och kolla på bilden ovan – de längst upp är skorna från Common Projects som kostar 3000 pix (hittas här om ni vill spana in dem närmre), och de längst ner är de från Hempan (hittas här för nyfikna). Rätt lika! Och det bästa är att jag tycker att Hempans tillåmed är ÄNNU finare! Shoppinglyckan alltså.

 

ankelbootsOch kolla vad mer som slank med i varukorgen då, när jag ändå höll på. Dessa ASFINA raringar! Perfekta ankelboots i krokopräglad mocka med det där lilla extra, om man nu får låta lite ostig. Lika fina till klänning som till jeans. PEPPEN på att detta paket ska landa hemma nu alltså!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • […] satsning på en Premium Collection är FANTASTISK! Har redan shoppat två par skor därifrån (de HÄR raringarna) och så fort jag klickar in mig där så vill jag typ ha […]

  Svara
 • du är som min egen shopping-påminnelse!
  blev så inspirerad att jag också klickade hem ett par sneakers.
  jag har ju tänkte länge att jag skulle, men det har inte blivit av #mammaliv
  men nu så!
  På måndag lämnar jag över föräldraledigheten till min sambo och jag ska spendera dagarna på mitt fantastiska jobb. Kommer ju givetvis att fortsätta följa bloggen vloggen och podden ändå. Men skulle ändå vilja säga TACK! För att du fått mig att tänka och intressera mig för annat än bara massa barnrelaterade saker under dessa månader. Det gjorde verkligen att jag mycket snabbare hittade mig själv igen på andra sidan föräldraskapet. Tack bästa Vanja!

  Vicki 2015-07-31 22:54:53 http://None
  Svara
 • Alltså vilka snygga skor!!!! Speciellt bootsen, jag hör hur de ropar på mig!!

  Nathalie 2015-07-31 20:18:47 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!