Bästa plattången / Bästa locktången

vanja wikström hår 2Jag får (väldigt) mycket frågor om mitt hår. Vilket jag såklart ÄLSKAR, för det (tror jag!) betyder att ni tycker att jag är fin i det. Håret alltså.

En av de frågorna jag får oftaoftaofta är vad jag använder för verktyg för att få till mina lockar. Jag har ju SPIKrakt hår, men trivs oftast bättre när det inte är lika spikrakt. Därför lockar jag det efter i princip varje hårtvätt.

 

DSC09776Och – för att få till de där lockarna kan jag nu stolt presentera för er min eminenta partner in crime: min ÄLSKADE styler från ghd!

 

DSC09778Ghd´s verktyg kallas alltså för stylers, och de är precis lika bra på att platta som på att locka. Jag använder min till både och.

 

vanja wikström hår pageIbland har jag ju rakt hår, och då är är stylern perfekt för att böja in topparna för att få en bra form på håret.

 

DSC09781Eftersom jag lockat håret så länge jag kan minnas har jag provat igenom typ alla locktänger som finns. Och ghd´s är verkligen den allra allra bästa. Den kostar lite mer, men om man (som jag) använder den flitigt är det SÅ värt det. Dels för att den är sjukt enkel att jobba med, och lockarna blir perfekta. Men också för att ghd´s stylers aldrig blir varmare än 185/190 grader. Går du över det gradtalet skadar du håret, och går stylern över 200 grader (som billiga stylers ofta gör) skadar man håret permanent, och det kan gå av.

 

DSC09777Den når optimal värme på 20 sekunder, och piper när den är redo. Sjukt bra att det går så snabbt, för en mänska som jag som går på minustid. Den anpassar voltstyrkan automatiskt, så om du är ute och reser funkar den exakt lika bra överallt. Och den stänger av sig automatiskt efter 30 minuter, om du skulle glömma av knäppa av den.

 

DSC09782Med den modell som jag har kom det med en värmeresistent matta som är perfekt att lägga stylern på medan man håller på å donar med frippan.

 

DSC09784Den funkar även som väska! Perfekt att ha stylern i när man reser.

 

DSC09785HUR sött?!

 

DSC09780Jag älskar ju att värna vardagsglädjen som ni vet, så jag passade på att köpa min färgglada raring när ghd släppte sin årliga Rosa Bandet-kollektion. Varje år gör de en eller ett par specialdesignade stylers där en ansenlig summa av försäljningspriset går till Cancerfondens Rosa Band. (ÄLSKAR företag som gör nåt vettigt för jorden!). Den jag har är från 2014 års kollektion.

Antar att de alldeles snart släpper 2015 års Rosa bandet-stylers, så håll utkik! Himla fiffigt att klicka hem nåt man vill ha, samtidigt som en del av pengarna går till cancerforskning.

 

DSC09786Hursomhelst så kan jag med hela mitt hjärta rekommendera ghd´s hårverktyg. Har som sagt provat det mesta i locktångs/plattångsväg och jag tycker att ghd´s är outstanding. Såg preciiiis att Eleven kör 20% på allt från ghd tom sista juli, därför kände jag att jag bara var tvungen att få ut det här inlägget innan dess, så att ni som blir sugna kan klicka hem en med rabatt! Rabatt är ju aaaaalltid trevligt liksom…

Just precis min styler har utgått eftersom det är förra årets Rosa Band-kollektion, men den här är precis likadan, fast i svart och guld. Vill man ha en mer färggrann är den här också likadan, fast smaragdgrön.

Hoppas ni hårintresserade uppskattar tipset, detta är verkligen en av mina All Time Fave-produkter!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • […] jag använder för verktyg så är det en styler från ghd. Har skrivit ett blogginlägg som hittas här om varför jag tycker just det verktyget är så himlans […]

  Locka håret med plattång 2017-01-18 13:47:50 http://nyheter24.se/modette/vanja/2017/01/18/locka-haret-med-plattang/
  Svara
 • Hej! Har det kommit upp någon video när du lockar håret? Har letat men inte hittat någon

  Johanna 2016-03-10 14:23:37 http://None
  Svara
 • Apropå hår. Vilken frisör går du till? Är såå sugen på att för första gången i mitt liv klippa av mig håret och du är min inspirationskälla! Vill gå till någon i Stockholm som är säker på klipp och färg. Vilken din frisör minst sagt verkar vara.

  Tack för en härlig blogg som bidrar till min vardagsglädje! 🙂
  / En ny läsare

  Jenny 2015-07-30 17:56:00 http://None
  Svara
 • Okej, men nu måste jag ju bara passa på att fråga nu då- jag har, förmodligen minst lika rakt och platt hår dom du och trivs också bäst i att lockar/böja in det, sedan kanske du tvättar ditt hår lite mer sällan än jag, men hur behåller du lockarna? Har du någon superfräsig (ojj du har nog smittat dig med dina härliga ord) produkt, eller har du bara helt enkelt mycket snällare hår som bara ”hänger på” och gör som du vill? Min lockar håller sig på sin höjd ett par timmar och deffenitivt inte flera dagar eller ens en natt. Detta alltså trots hårspray, som dessutom är tråkigt eftersom lockarna inte är lika fina stela… Kram

  Lovisa 2015-07-30 15:17:34 http://lsmedman.blogg.se
  Svara
 • Hej finis!
  Jag undrar hur bredaplattorna är på din tång? Jag har kort hår som dig och undrar då om vilken bredd du kör för dina snygga lockar! Kram

  Sara 2015-07-30 00:41:36 http://None
  Svara
 • Jag vill också ha en lock-video!
  Har förvisso mycket längre hår men principen måste väl vara ungefär densamma… har försökt få till lockar med plattång tidigare uran att lyckas alls så gärna på total nybörjarnivå så att även newbies kan haka på, tycker du får så fin form och struktur!

  Anna 2015-07-29 15:07:09 http://None
  Svara
 • Hur knäppt, jag tänkte igår att jag skulle fråga hur du får till dina lockar och så kommer det här inlägget! Skulle, precis som tidigare kommentar, också så himla gärna vilja se en film hur du gör när du lockar också!

  Emma 2015-07-29 13:49:00 http://stordad.wordpress.com
  Svara
 • Kan du inte spela in video hur du lockar håret? Skulle va så kul att se få jag har ungefär samma längd på håret. Kram

  Ebba 2015-07-29 13:18:48 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!