Stoltast i stan – och gladast!

nytorget 6 the vanja 2Ville (SÅKLART!) starta veckan med en The Vanja (alltså! namnet!!) på mitt älskade Nytorget 6. Så vi slank dit, och möttes av detta. HUR fantastiskt?!

Fast vet ni vad? Jag såg faktiskt inte denna fantastiska tavla, nä det var blogolin-Hilda som uppmärksammade mig på detta underverk. För i dag kom det nämligen fram en sjukt härlig tjej till mig och Niklas och sa hej. Hon läser bloggen och ville säga några snälla ord, vilket var SÅ UPPSKATTAT!

Har sagt det förut men säger det igen – även fast jag VEEEET att ni ju finns därute ”på riktigt” så är det ändå svårt att greppa. Så när någon kommer fram på stan och säger hejsvejs blir jag liksom rätt perplex, men så otroligt glad. För det ger mig liksom bevis på att mitt fantastiska virtuella tjejgäng ju även ÄR mänskor av kött och blod, inte bara ettor och nollor.

 

nytorget 6 the vanjaSå TACK snälla fina Hilda för att du kom å snicksnackade en stund med oss. Du gjorde vår dag! Som de övriga gånger detta har hänt kände jag efteråt att jag säkert gav ett lite lurigt intryck (jag blir ju som sagt lite PERPLEX, är ju inte Beyoncé liksom, det här är inte everyday business for me), men jag vill att du ska veta att det var så KUL! ÄLSKADE att du beställde en The Vanja också, ha ha ha!

Mackan går som smör i solsken (var ju tvungen att kolla, känner ett sånt ansvar…) vilket är skoj, woop woop! Magiskt bra start på veckan, får jag nog säga. MVH stoltast å gladast i stan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • Vackra Vanja! Jag skulle så gärna vilja springa på dig på stan! Nästa gång jag är i Stockholm ska jag hänga lite extra på Nygatan 6 och hoppas att ni springer in där. 😉 Jag ÄLSKAR dig blogg och tycker att du är en genuin glädjespridare!

    Maria Jönsson 2015-07-28 11:45:20 http://None
    Svara
  • Men guud va gullig haha! Såå kul att se att du va lika härlig i verkligheten!

    Hilda 2015-07-28 00:46:02 http://None
    Svara
  • Så häftigt! Och den verkar så god!

    Vicki 2015-07-27 20:58:23 http://None
    Svara
  • Hahaha det är så jäkla coolt chefen, snart går vi dit allihopa och äter den!

    Lovisa 2015-07-27 19:21:52 http://lovas.spotlife.se
    Svara
  • nähä!! det där var fan coolt. Lifegoal för mig – få en glassort uppkallad efter mig! haha

    ISA 2015-07-27 17:29:16 http://isabyl.devote.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!