Hallen&lammet

DSC09684Eftersom det var flera stycken som undrade var man kunde köpa såväl sittbänken med förvaring och lammet i hallen, så gör jag ett inlägg om det tänker jag.

 

förvaringsbänk hall

Båda är från Ellos, bänken hittas här och lammet hittas här! Jag tycker det är rimliga priser på båda, men kan ju tipsa om att om man köper dem separat blir det rätt mycket billigare. Vi har ju handlat flera grejer från Ellos till lyan, och det man upptäcker när man börjar shoppa där är att de har ett väldigt generöst (och väldigt smart, man blir extremt sugen på att köpa mer) system där man får en rabattcheck varje gång man klickar hem nåt.

Rabatterna är rätt väl tilltagna (typ 40% rabatt på dyraste varan vilket ju är rätt bra), och eftersom man får en check/ett erbjudande varje gång man handlar därifrån, så tjänar man på att sprida ut inköpen lite. Det är därför vi väntar på ett lamm till, vi ville ha två men det blir billigare om man köper i flera omgångar eftersom man då kan utnyttja rabatter på båda varorna. #budgetrenovering

Ellos har ju givetvis tänkt på att folk kommer göra såhär, och någonstans är väl pengarna de förlorar på dessa generösa rabatter inbakade i deras priser (som de kanske har höjt lite överlag för att kunna bjussa på ”rabatt”). Men det är ett smart marknadsföringsknep, för det funkar verkligen. Varje gång vi är sugna på nåt nytt till lyan kollar vi Ellos, dels för att de har fina grejer såklart men också för att vi vet att vi får rätt kraftig rabatt på det vi köper. Tips tips alltså!

 

grått fårskinnLammet är HELT PERFEKT tycker jag, utseendemässigt. Otroligt fin färg (finns i flera andra färger också) och sådär megasuperdupermjukt att man bara vill lägga sig å gossa med det. Det är dock rätt tunt, så vi kommer lägga en vikt pläd (som inte kommer synas) under de två lammskinnen, för att få lite mer ”stoppning” att vila rumpen på när man snörar på sig pjucksen.

Tänker att man lägger sån där gummerad undermatta (som man har under mattor för att de inte ska glida omkring på golvet) under pläden, samt mellan översidan av den vikta pläden och lammskinnen. På så sätt får vi en trestegsraket; det blir tokfint, tokbekvämt och glider inte runt!

Kan överlag verkligen rekommendera att man köper såna där gummerade undermattor och lägger under sina mattor hemma. Känslan blir med ens mycket lyxigare när mattorna hålls på plats oavsett hur mycket man går omkring på dem. Det blir snyggare också, då mattorna lägger sig helt tätt mot golvet.

Finns att köpa för rätt billig penning på alla mattbutiker. Tips tips igen alltså! (Känns som extrema vuxenpoäng att ha undermattor, men det är verkligen en otrolig skillnad på både utseende och känsla.)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!