Det här håret alltså

vanja wikström 9Josefin papparazzi-knäppte en bild på mig i går efter vår lunch (upptäckte jag just precis när jag kollade hennes blogg), och jag snor den på studs! Tycker om den, för här ser mitt hår ändå rätt fint ut tycker jag. Lite persiko-orange liksom. Ganska märkligt, och sånt gillar jag ju som ni vet.

Men det ÄR lite ångestfyllt, det här med håret. Jag känner mig för mörk. Och…för tråkig. Märker det på en gång när jag ska ta bilder till el bloggo, för jag vill bara ta med svartvitt filter he he he…

I vissa ljus (typ dagsljus) tycker jag dock att det är fint. Men i andra ljus (typ mitt badrum) känns det bara hemskt. Jobbigt! Känner mig lite taskig mot min frisör också, för hon gjorde ett grymt jobb och jag var jättenöjd när jag knallade ifrån salongen. Men ni har säkert upplevt det själva någon gång – man är toknöjd DÄR, men hemma är det (av någon underlig anledning) en helt annan femma.

Håhåjaja. Kommer bli lite av en följetång känner jag, det här med hårångesten.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
  • Hallooojj! Dyker bara in för ett tiips! (Ej håårrelaterat hehe) men äälskar ringar och såg förut du skrev dina från urban outfitters tappat lite i kvalle. Hitta dessa på etsy och var bara tvuuuuungen att slå till! Så tipselitips!

    https://www.etsy.com/se-en/listing/219618398/set-of-3-stack-rings-gypsy-rings?ref=market#

    Kläm!

    Josefin 2015-07-20 00:00:01 http://None
    Svara
  • Hallå!
    Håller med Sanda, blondiner ska inte bli mörka. Vet inte hur många gånger under min tid som frisör, som blondinsar har kommit in och sagt ”åå jag vill göra en förändrng, lägga lite mörkare slingor kanske, eller göra botten mörkare.
    2 v senare sitter dom i stolen igen, back to blond!
    Kör en lätt rens på salong eller hemma ( Redken cleansing cream schampoo funkar fint ) och släng i lite härlig peach/rosa så kommer du känna dig som dig själv igen!
    Ps. Glöm inte att berätta för dig frisör att hon faktiskt gjorde ett bra jobb, det är aldrig en kul känslan när en kund inte blir nöjd. Trots att det är ett jobb, är det lätt att ta det lite personligt.
    Ha en fin sommar!

    Tilda 2015-07-19 04:54:05 http://None
    Svara
  • Hej! ✨ Din och Niklas youtube kanal är så himla bra och rolig, skulle vara roligt om ni kanske kunde lägga upp lite fler klipp i veckan!

    Klara 2015-07-18 17:34:01 http://None
    Svara
  • Jag måste bara få fråga hur du fixar ditt hår på morgonen? Det är så himlans snyggt med vågor och halvlockar eller vad jag ska kalla det för.. Är det kanske självfall? Ja, tjusigt är det iaf. Jag har ett spikrakt, typiskt nordiskt hår och behöver få tips på hur jag kan piffa tills det. Tack på förhand och tack för en inspirerande blogg!

    Lisa

    Lisa 2015-07-18 17:17:05 http://None
    Svara
  • Ja under mina år som frisör har jag kommit fram till detta: blondiner skall icke bli mörkhåriga, dom ångrar sig alltid. Detta är iallafall min erfarenhet.
    Men frukta icke, det kommer tvättas ur väldigt fort med tanke på hur ljus du var innan. Den mörka botten borde vara nemas problemas att slinga upp igen. 🙂

    Sandra 2015-07-18 12:43:17 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!