Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tack för denna bloppisomgång!

thank youTack alla ni som var med i denna bloppisomgång! Grattis Mia och Henrietta som budade hem glaslampan och mattan, jag har mailat er!

Vad gäller den andra lampan får jag nog tyvärr hålla i den ett litet tag till. Jag fick några mail med frågor om den som jag inte hann svara på innan bloppisen var över (bloppis-oproffsigt I KNOOOOW!), därför känns det fel att bloppa bort den då de som mailade inte hann få svar. Vi får bloppa den en gång till helt enkelt, och då låta den ligga ute längre eftersom den verkar inspirera till så mycket mailskrivande ha ha! Den kommer alltså igen, om ett litet slag.

Himla mysigt det här tycker jag, att mina/våra gamla älsklingar får nya hem hos er blogoliner. Love it!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Vanja Wikströms webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!