Superbra lamptips!

DSC08875Här kommer ett superenkelt och superbilligt tips på hur man kan göra nått nytt av en gammal lampa som man inte längre gillar. Ta bort tyget på lampskärmen så har du en ny lampa på en millisekund. Lätt, snabbt, billigt å SNYGGT!

 

vanja wikströmJag gjorde det nyss på en loppislampa som brukade se ut som på bilden ovan (till vänster). (Bilden är lånad från The Way We Play.) Numera ser lampan dock ut…

 

DSC08873…såhär! Tycker det blev sjukt fint. Och vips så behövde vi inte köpa en ny lampa till Bara Vara-rummet. Toppen ju. #Budgetrenovering

 

DSC08874Det är dock viktigt att man inte bara sätter i en vanlig glödlampa när man gjort en sån här rockad. Nä – det behövs en glödtrådslampa för att det ska bli ett mysigt ljus. Syns inte så bra på den här bilden, men det är såna här jag menar. Glödtrådslampor finns ju i en massa olika utföranden, och går att köpa i lampaffärer eller på en välsorterad järnhandel. Kostar inte så mycket och är väldigt vackra att se på.

Detta trix funkar såklart precis lika bra att göra på mindre lampor också. Så har ni några lamphattar därhemma som känns trista – av med tyget bara så ska ni se vad fint det blir!

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Bra tips! Mycke snyggt!

    Vicki 2015-07-13 22:27:34 http://None
    Svara
  • Håller med Camilla! Allt i en färg vore ju supersnyggt!

    Isa 2015-07-12 23:13:41 http://None
    Svara
  • Åh va fint! Sprayar man den sen i samma färg som resten av lampan så blir den ännu snyggare! 🙂

    Camilla 2015-07-12 21:15:49 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!