Back to peach

vanja wikströmHörrni! Tack för all feedback på nya färgen. Även om många är snälla och tycker det är fint, så var det en hel del som kände precis som jag; snygg färg men inte VANJA liksom. Många tyckte också att jag såg äldre ut. För er som lyssnar på min och Josefins podd – det här kanske var mitt Lena Endre-moment?! Ha ha ha…

Hursomhelst är det såklart sjuuukt jobbigt att inte trivas i sitt hår. Det är ju en rätt stor del av ens look om man säger så. Kom på mig själv i går med att testa uppsatt hår, lägga benan på andra sidan, dra på mig eyeliner…ja – ALLT för att försöka få det att kännas bättre. Inget bra tecken.

Så till slut puttade jag ju i en rejäl dos persikofärg med förhoppningen att vakna mer tillfreds i dag. Och det lyckades tycker jag, för nu känns det bättre.

 

vanja wikström hårSåhär ser jag ut just nu! Lite färggrannare, lite mera persika. Lite märkligare. Lite mera JAG.

 

vanja wikström hår 4Känns inte helt hundra än ändå, måste nog fnurla vidare på vad jag ska ta å göra åt det här, men det är en bra början och en helt okej paniklösning.

vanja wikström hår

Tyckte först inte att det var så stor skillnad, men när jag tittar på bilderna från i går ser jag att det ändå är mycket mera persika i dag.

 

vanja wikström hår 3Håhåjaja, inte lätt det här. Får nog ta å lugna mig några grader nu och landa lite i håret. Det som är bra är ju att – det är BARA HÅR. Det går ju att ändra på, (nästan) precis hur man vill. Så jag ska känna efter lite mer, och sen komma fram till vad nästa steg blir. #Ilandsproblematik

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Det blev snyggare tycker jag! Men jag hade verkligen inte tänkt på att du såg äldre ut 🙂
    Nu när det är mycket hårsnack funderar jag på dina fnurliga lockar. De var ju en standard länge men sen tokslutade du? Har du börjat igen eller har håret mer självfall när det är kortare? Hur tänker du nu med rakt vs lockigt?

    Astrid 2015-07-13 11:01:40 http://None
    Svara
  • Men varför gå till frisören och betala dyra pengar (över tusenlappen antar jag) för att bara några timmar senare färga om det själv?! Du har ju haft ”crazy” färger i håret sålänge jag har läst din blogg, i topparna först och sen hela håret… hur trodde du att det skulle bli bra med brunt i? Plain brun

    Malin 2015-07-12 21:30:37 http://None
    Svara
  • Wow, detta blev ju assnyggt!!! Såå mycket bättre. Heja persika!

    Sofia 2015-07-12 19:34:43 http://None
    Svara
  • precis, det är ju bara hår. men man vill ju trivas. inte stå och mecka med en massa annat för att frissan ska kännas bra. Färgade själv håret härom dagen. och färgen intill ansiktet blev så himla ljus. inte riktigt det jag trivs i. så jag funderar också på att färga om den.

    Vicki 2015-07-12 19:28:39 http://None
    Svara
  • Oh pju. Sista stycket du skrev var precis vad jag tänkte skriva.. Lugna dig några grader 😉 Höga växlar, stora projekt och ändå inte nöjd -kan såklart leda till mycket bra men är också jäkligt vanskligt. Så jag blev himla lättad av att du nu tänker pusta ut och landa i nya håret, bra där. Det är bara hår och du är DU även om du skulle tappa allt hår (jo det vore hemskt men du fattar). Snygg är du, det tycker jag alltid och det har nog lika mycket med din person att göra som ditt yttre <3
    Kram

    Karin & Z 2015-07-12 15:49:11 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!