New hair!

FullSizeRenderNi som är med mig på Inspirationstagram (@vanja_wikstrom) såg att jag la upp den här bilden tidigare idag. Jag var nämligen hos frissan och styrde upp EN HELT NY LOOK! Eller okej, inte 100% annorlunda kanske, men jag var sugen på nåt annat än mitt kalla blonda hår så jag var ute efter FÖRÄNDRING.

 

IMG_0700Hade inte med mig kameran, så min frisör Maggie knäppte några pics med mobilen, håll till godo! Har inte hunnit ta någon efter-bild än, för det blev inte bara ett frisörbesök i dag – utan två. Den fräsiga visionen jag hade för mitt barr var nämligen lite svår-åstadkommet, då min kalufs var så kraftigt blekt.

Så när vi var klara kändes resultatet inte helt hundra. Som tur var hade min apgrymma frisör Maggie ytterligare en tid lite senare på dagen, så jag fick helt enkelt komma tillbaka, så fortsatte hon då. Vilket innebar att min dag i dag bestod till stor del av att…sitta i en stol på frisersalongen. #BästaDagenPåLänge #MagasinOchKaffeOchNånSomPillarEnIHåret

 

IMG_0701Vad tror ni att jag gjorde för nåt med frippan? Kan tala om att jag i alla fall blev väldigt nöjd när vi väl var klara, men jag kommer nog hoppa till litegrann när jag ser mig själv i spegeln i morgon bitti. För det blev en rätt rejäl (för mig) förändring. Hoppas jag är lika nöjd i morgon som jag är nu!

I morgon ska jag såklart också få till några efter-bilder, så ni får se resultatet!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Ååh, Gud vad coolt det skulle vara om det var regnbågsfärgat (vilket jag inte tror) men man kan ju alltid drömma…:)

    Emelie 2015-07-11 19:41:44 http://None
    Svara
  • Hej.
    Jag lyssnade på din och josefins podd i veckan och den är otroligt bra. Tycker ni pratar väldigt bra och ämnena är jätte bra. Ser alltid fram emot nya avsnitt och är såååå glad att ni inte släpper nya podd avsnitt på Söndagar då många podd ja följer brukar lägga upp på söndagar , Tycker de är mycket bättre när man har nåt och se fram emot . Ha en fin lördag eftermiddag

    Louise 2015-07-11 18:34:18 http://None
    Svara
  • Åh vad spännande!!! Jag tror du att du kör på rött! Är själv brunett och funderar på att göra något crazy, typ blondera mig! Inspirerad av dig – såklart!

    Melissa 2015-07-11 15:00:48 http://Abossbitch.wordpress.com
    Svara
  • Åååh spännande ! jag måste ändra mitt blonda hår då de blir GRÖNT av koppar rören i vårat gamla 1800-tals hus. priset man får betala för att annars bo som en kung ! så får se om du lyckats med något som inspirerar mig att våga släppa mitt blonda jag eller om jag får fortsätta tvätta håret hos vänner o bekanta 🙂

    Malin 2015-07-11 11:13:30 http://None
    Svara
  • Bara tvungen att tala om.. Ikväll var det date night för mig å mannen, blev god mat på Borwallskök å fick en super smarrig chokladtarte till efterrätt, *tack & bock*! Mysig restaurang med god mat så bra tipsat! Nu hemma igen, å sonen skötte sig fint å somna lite över 20 med farmor!

    Eva 2015-07-11 00:59:37 http://None
    Svara
  • Åh, sååå nyfiken hihi

    Sofia 2015-07-11 00:43:54 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!