Bästa barnrumsinrednings-tipset!

DSC08834Grodans rum är ju lite sorgebarnet i lyan. Det har liksom blivit det där rummet där vi pular in allt som inte får plats nån annanstans. Men så ska det såklart inte vara för alltid. Nä, redan nästa vecka hoppas vi få hit en målare som kan göra rummets bruna väggar krispigt vita, och sen ska vi gå loss på att INREDA! Woop wooop, ska bli SÅ kul!

Planen är att grodans rum ska bli så fyllt av barnhärligheter att det är fullkomligt OEMOTSTÅNDLIGT för honom. (Läs: vi vill kunna sitta strax utanför i Bara Vara-rummet, sippandes på varsin kaffe medan grodan går loss i sitt rum alldeles bredvid. #TheEvilPlan) I det ingår givetvis leksaker, men också en inredning som får honom (och oss) att bli glad(a).

Och eftersom vi vill ha vita väggar, så känner vi att vi vill poppa till det lite. Göra det mer barn-igt och KUL, men åndå på ett snyggt sätt. Och då hittade vi dessa magiska prickar som jag håller i ovan. Ser kanske inte så mycket ut för världen, tycker ni. Nää, men när jag säger att det är väggdekaler som gör rum SÅHÄR FINA (se nedan) så kommer ni på andra tankar. Kolla bara!

väggdekaler barnrumHUR fint? Prickarna fanns även i guld och svart, men vi tyckte grått kändes bäst. Och man behöver ju inte sätta prickarna såhär rakt och i ett rutmönster, bara fantasin sätter gränser. Det ska bli så rackarns kul att få leka fram nåt roligt med de här dekalerna när grodans rum är målat.

 

väggdekal annanas droppeOch på tal om dekaler, alltså jag blev typ kär när jag kollade runt… Så. Rackarns. Fint! Och enkelt! Och billigt! Och så kan man ju variera sig, ta ner dem när man vill ha en annan look (obs obs sätter man upp dem på tapet kan de riva med sig en bit av tapeten när man tar bort dem, men på målat underlag går det finfint att byta).

 

väggdekal pandaDe här var jag väldigt sugen på också… Vem gillar inte gölliga pandor liksom? Hursomhelst, väggdekaler i barnrum (eller vilket rum som helst iofs) känns som ett riktigt bra tips! De här dekalerna är från Fyndiq och hittas här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
  • Har märkt att detta får honom mer inspirerad till att börja leka och sedan också stanna kvar där inne och leka!

    Nathalie 2015-07-10 11:40:35 http://None
    Svara
  • Vanja, vet att ni precis som vi vill få eran söta lilla groda att leka lite mer själv och sen även inne på sitt rum. Marlon är ju 3,5 år och vi kämpar fortfarande. Känner att det är lite för hans egen skull också, få igång fantasin, bli lite mer självständig och inte vara så beroende av oss hela tiden. Men vi tror att vi knäckt koden nu, detta kanske inte är något nytt men vi har börjatmed att sätta på härlig barnmusik inne på hans rum och plockar sedan fram och sätter igång honom så att säga 😀

    Nathalie 2015-07-10 11:39:02 http://None
    Svara
  • Älskar prickarna men de säljs ju inte längre..? Vet du något om det? Känns ju konstigt om ni ska samarbeta och agera härliga inspiratörer. Kram

    Louise 2015-07-10 03:08:35 http://None
    Svara
  • Wow! Kommer bli superfint!

    Vicki 2015-07-09 21:59:56 http://None
    Svara
  • Jag skulle välja färg till ett barnrum..kanske ljusgrönt / pärongrönt eller ljusgult. Sedan kan man ha dekaler ändå men jag tycker man inte ska ha dekaler för att det kommer finnas så mycket leksaker i rummet och då blir det för stimmigt i rummet! Det räcker med en fin bokhylla och några tavlor på väggen 🙂 men det är min åsikt…

    hej 2015-07-09 20:56:57 http://None
    Svara
  • Vi har också vita väggar i alla rum och i ett barnrum känns det som om det borde vara något mer. Så vi köpte (också fyndiq) tre lite större dekorer med apor som svingar sig i en plan eller lian. Blev så fint och tillräckligt ”barnigt” och när vi/hon tröttnat så kan man enkelt ta bort (spara om man vill) och väl nytt. Tycker priset var bra. Alla tre för ca 500. Lätt att fixa om ett helt rum. Ska bli kul att se hur fina Iggys rum blir.

    Stephania 2015-07-09 17:58:07 http://None
    Svara
  • kan inte hitta dem på sidan?? Kan de vara slut redan:(

    ebba 2015-07-09 13:08:39 http://None
    Svara
  • Och ps. Jag irriterar mig på att min hemsida med barnprints inte är uppe nu när ni ska fixa grodans rum #grrr

    Karin & Z 2015-07-09 10:50:43 http://None
    Svara
  • Meeeen åh pandorna <3 <3 <3 Too bad att vi har asfula tapeter i hela lyan #morr Z skulle nog tycka att det var kul att gå på prickarna.. Hmm. Sätta fast såna på en större tavla/planka som antingen kan stå lutad/upphängd på väggen eller läggas på golvet och skuttas runt på 🙂
    Kram

    Karin & Z 2015-07-09 10:10:52 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!