De nya golven part I of II

DSC08815Har ju inte visat hur de nya golven här i lyan ser ut, bara visat en detaljbild och låtit antyda att vi inte tycker det blev så bra. Så här kommer lite rumsbilder så ni får en uppfattning om looken. Det är alltså linoleumplattor som lagts, i den ljusast möjliga färgen. De är lätt marmorerade. Vi känner bara NÄÄÄÄÄÄÄ!

 

DSC08667Här är en detaljbild så ni får en closer look. Det ser rätt fint ut såhär, men när man får på mattor och möbler så känns det bara…plastmattigt.

 

DSC08816Det blir liksom ingen lyxig känsla. Och när rummet har så enorm potential med högt i tak och massa ljus, nja då känns det bara felfelfel att golvet känns…plastigt.

 

DSC08820De svartvita linoleumrutorna som lades i hall och kök ÄLSKAR vi (bilder kommer). Där sa det KLICK direkt, de är helt perfekta. Ingen plastig känsla alls, känns tvärtom sjukt lyxigt och fint. Men när det blev enfärgat såhär så…nä. Det funkar bara inte.

Så vi kommer nog ta en vända till ut mot svärmor och göra nåt bra av det här. Nåt som blir så fint som det här rummet (och vi!) förtjänar.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • dra fram trägolvet o måla de vitt, så får ni den fräscha känslan

    sofia 2015-07-08 16:08:24 http://None
    Svara
  • Vad är det för spännande set som hänger på garderobsdörren? Ser rackarns fint ut och som något jag söker efter 🙂

    Sandra 2015-07-08 00:14:35 http://None
    Svara
  • Alltså det ser helt OK ut på bild. Men jag vet hur ni känner. Man får inte rätt feeling i sovrum med de där enfärgade linoliumgolven. Levde själv med ett aprikosfärgat dito i 10 år…Det känns bara plastigt.

    Vicki 2015-07-07 21:13:08 http://None
    Svara
  • Det finns nog room for improvements. :o) Men kanske praktiskt att ha kvar linoleumplattorna hos Iggy tills han blivit lite större och är pottränad. Men Nja i sovrummet! Tack för att ni bjuder in oss i ert liv!

    Isabelle 2015-07-07 17:41:37 http://None
    Svara
  • Håller helt med Vanja! Rummet är så sjuuuukt fint i övrigt och golvet bara drar ner det totalt 🙁
    Det bästa vore ju om ni kunde ta fram trägolvet under, men det kanske är för sent? Hur ni än gör så kommer det bli jättebra för ni är sjukt duktiga på inredningen! Kram Lisa

    Lisa 2015-07-07 17:24:16 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!