Se Kajsas förlossning!

I det näst sista avsnittet av Älskade Unge bjuder vår underbara programledare Kajsa på SIN FÖRLOSSNING! Inte dumt va? Hon är nybliven tvåbarnsmamma, och i programmet får ni följa med hela vägen in till BB och se henne i badkaret när hon föder lilla Idde – gråtvarning utfärdas!

Vi i Mammamaffian diskuterar sånt som ingen sa till en innan man födde barn. För mig kom det till exempel lite som en chock det här med det förbenade avslaget. TVÅ SATANS MÅNADER AV KONSTANT MENS! Nåt jag tyckte var jobbigare än själva kejsarsnittet.

älskade ungeOch hörrni! Missa inte att vårt fina program har begåvats med en alldeles egen Facebooksida – HUR lovely? Gå gärna in å gilla den, så blir vi glada som lekande laxar. Facebooksidan hittas här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!