Nya golvet – bra eller anus?

[youtube id=”A-nmMGOR8x8″]

Vi slinker förbi lyan och tjuvkikar på nya golven! Som ni märker i klippet är väl jag inte direkt 100% övertygad om linoleumets förträfflighet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • Än så länge säger jag BRA.

    Vicki 2015-07-01 00:17:47 http://None
    Svara
  • Vet ni, det gula kommer att ge sig och bli ljusare när det exponeras för just ljus. Vi har lagt in linoleumrutor i köket och det var först typ gul/svart men är nu mer krämvitt/mörkgrått. Tycker att materialet är ett bra material. Ett slitstarkt naturmaterial utan en massa konstigheter i, (förutom den lilla petitessen att det luktar spya när man våttorkar dårå.) väldans bra när man har barn som kryper runt på golvet and do what barn does.

    Ida 2015-06-30 14:37:19 http://None
    Svara
  • Fint tycker jag. Enorm förbättring! Och praktiskt kan jag tänka mig. Älskar parkett och ulliga heltäckningsmattor och till och med ”sisalmattor”? Men jag gillar faktiskt linoleum med. Smart med barn tror jag. Skulle inte vilja ha stora mörka kakelplattor personligen, det är nog det enda jag ogillar. Lev med det nya golvet ett tag. Och om det inte känns bra gör om i framtiden :o) Jag älskar lite vaniljiga toner. tycker det ger lite varmare och hemtrevligare känsla hemma :o)

    Isabelle 2015-06-30 11:38:54 http://None
    Svara
  • Idag fick jag hem min bh från glammom, den är fantastisk. Ville bara berätta att jag är så himla nöjd. Och den var så fint paketerad! Är verkligen super nöjd. Ville bara berätta det. Folk är så dåliga på att berätta när dom är nöjda men gnäller mer än gärna när dom är missnöjda, och så vill jag inte ha det. Är super nöjd, tack! Kram

    Sandra 2015-06-30 00:44:00 http://None
    Svara
  • Blev inspirerad av av ert framtida köksgolv och klickade mig snabbt in på forbos hemsida.
    Där(typ under skötselråd) läste jag att nytillverkad linoleum kunde ha en gulaktig ton som sedan försvinner efter en viss tid i exponerat dagsljus. Kanske det kan hjälpa något? Hoppas!

    Stina 2015-06-29 23:46:28 http://None
    Svara
  • Hej Vanja och Niklas!

    Jag ville vara säga hej och heja era klipp! Varje gång det är ett nytt säger jag inom mig YES och ler belåtet. Jag vill också säga tack för dina peppiga ord som får än att tänka till och heja på sig själv. Väldigt härligt! Jag tycker du är så fin Vanja i klippen. Med smink eller utan, spelar ingen roll. Jag ville mest bara skicka lite nätkärlek en måndag som denna. Lycka till med lägenheten och hälsa dina män.

    Puss och kram

    Malin 2015-06-29 22:52:19 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!