Inredningsbonanza!

DSC08045Okej hörrni. Som ni vet var det en tidning här hemma i dag (kan nu avslöja att det var Amelia – woohoooo) och plåtade ett stil & inredningsreportage med Yours Truly. Och på grund av det TVINGADES jag ju att fiffa klart så mycket jag bara kunde i Bara Vara-rummet, eftersom det är det enda rum som är någorlunda presentabelt. Jag fick ju till det rätt bra tycker jag själv, så nu tänkte jag bjussa på resultatet!

Som ni ser har det hänt lite i burspråket. Två skinnstolar landade hemma hos oss i förrgår, och de känns SÅ RÄTT. Toksköna och supersnygga. Men nu går vi in på detaljerna, själva fiffet liksom!

 

DSC07929

DSC07931Mitt älskade glitterlamm får stå och beta under en palm (som I KNOW är lite ledsen men jag gjorde en deal så att jag fick med den på köpet för att spara tid å pengar). Krukan står på en hög med LP-fodral som jag fyndade på Röda Korset i går för 20 pix styck.

 

DSC07922

DSC07921Eftersom det ju också var ett stilreportage à la Styleby så hade jag såklart klädpiffat litegrann också.

 

DSC07935

DSC07950

I fönstren har jag gått bananas med piff! Det ena har begåvats medübervackra Lill Lindfors (också 20 pix på RK) och lite fina bilder som jag hittade här hemma.

 

DSC07952HUR snygg aloe vera-växt? Jag hävdar ju att zebra är det nya leopard, och denna randiga fetbladare får därför högsta stilpoäng av mig.

 

DSC07957

DSC07955

DSC07954Tills dess att vi har hittat ett bord får min farfars gamla resväska agera avställningsyta.

 

DSC08047

DSC07934Det skadar aldrig med lite humor i inredningen tycker jag. Och djur är alltid skoj. Fyndade denna fantastiska katt på Coctail, som på nolltid blivit storfavorit hos grodan, Vet ni varför? Jo – den är också en maracas! Man skakar – den låter. Väldigt skoj tycker Iggy som far runt med denna katt ständigt just nu. Vi har döpt den till Maracas-Mjau.

 

DSC07949

DSC07947

DSC07948Ett gäng gamla böcker och några vaser fyndade på Röda Korset trivs nu väldans bra ihop med denna flådiga lampa som jag hittade i en inredningsbutik här i krokarna. ÄLSKAR att tända den där lampan, den ger ett så himla mysigt ljus, och mönstren den skapar på väggen…mums!

 

DSC07945Som ni vet är ju jag ALL FOR budgetlyx, så här kommer ett fiffigt tips på den fronten. Nu kanske ALLA redan vet det här, men jag tipsar ändå! Jag köpte två fång rosor på ICA som jag fick för halva priset eftersom de var rätt så slokörade. Men plockar man bara väck de yttersta blombladen så blir de typ som nya. Inget fel på den här darlingen, eller hur?

 

DSC07942

DSC07943En Röda Korset-fyndad glastjofräs får rama in två bijouterier som kostade 40 pix på Stadsmissionen. Måste dock erkänna att den fräsiga träasken med marmorlock gick loss på 300 spänn. ALLT kan inte vara tokbilligt. Men när man fyndar så mycket, så har man ju också råd att unna sig lite, resonerar jag.

 

DSC07940

DSC07941Eftersom vi inte har någon lampa än, så lyfte jag bort hatten på en gammal vapendragare. Och det blev riktigt fint tycker jag. Tror den får stanna.

 

DSC07946

DSC08044

DSC07937

DSC07939Ett laxrosa askfat (30 pix på Röda Korset) fick paras ihop med ett tooookfint ljus med vansinnesgod doft. Ljuset var lite dyrare och gick lös på 219 spänn, men asken är så sjukt fin och den kommer man kunna ha kvar. Den blir perfekt som smyckeask eller nåt sen.

 

DSC07944

 

DSC08049Jag är så otroligt nöjd med det här rummet. Det känns så mysigt, varmt och inbjudande. Man vill bara slå sig ner i en av fåtöljerna och bläddra i någon härlig bok. Då jag är en riktig homebody (mitt hem är min borg är mitt hem är min borg osv) njuter jag nåt så oerhört av att tycka att jag bor fint. Det är vardagsglädje om nåt för mig.

Så just nu behöver jag bara kika in i det här rummet för att hjärtat ska slå volter och lyckan ska komma sprittande. Det är underbart. Jag blir SÅ GLAD. Kan knappt fatta att HELA LYAN ska bli såhär fin så småningom. Hjälp, då kommer jag ju inte kunna göra nåt annat än att gå runt å fånle.

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
  • Snille Vanja, hvor er den nydelige gull-ananas-krukken fra som palmen står i? Du har det så fantastisk fint hjemme! Jeg blir så inspirert av deg:)

    Thea 2015-10-26 16:18:33 http://None
    Svara
  • […] Nu börjar det verkligen kännas som om lyan börjar uppnå sin fantastiska potential. De stora grejerna är nu kirrade, vilket innebär att det börjar bli dags att FLUFFA! Jiippiiiiiieeee! Nu ska vi börja fixa å dona med alla rum, så att hela lyan blir lika fin som Bara Vara-rummet! […]

    Svara
  • så fint! Var är den vackra lampan ifrån?’ Bra jobbat, du har är en naturbegåvning!

    Julia 2015-06-18 23:57:39 http://None
    Svara
  • Herre Gud så fint du gjort! Känner ett stort behov av att åka och shoppa inredning. Nu 🙂
    Inte konstigt de vill göra reportage hos er. Ni har ett så bra öga för stil och stämning.

    Vicki 2015-06-18 22:42:37 http://None
    Svara
  • Coola stolar och jättefin lampa och älskar fortfarande golvet. Och här passar ju mattan väldigt bra med stolarna :o) Vad härligt det är när man är kär i sitt eget hem :o)

    Isabelle 2015-06-18 10:48:55 http://None
    Svara
  • Mycket snygga grejer där Vanja!! Kul att du är lite vågad i det stilrena. Det är svårt att få in varma färger utan att det blir blä, tycker jag. Men du har lyckats fint 🙂 Den där liggande glödlampan skulle jag gärna äga, även fåtöljerna. Fasen. Vi mellanlandar bara i vår lgh nu och jag skulle egentligen vilja ha tokfint också..

    Anar att Iggy inte når upp till era fönsterbräden? Det gör nämligen Z så ALLT är borta därifrån. Sjukt tråkigt. Och det går ju liksom inte att ersätta allt sånt med typ högre hyllor, skulle bli för stimmigt tycker jag. Men det varar förstås inte för evigt, hon blir ju äldre och inte lika intresserad av att kasta saker i golvet, I hope, haha 😉

    Kram

    Karin & Z 2015-06-18 10:26:37 http://None
    Svara
  • Helt fantastiskt lovely! Och det där stolarna är typ det snyggaste jag skådat på länge! Sjukt bra jobbat med ”att bara vara” rummet!
    Jag är precis som dig där, mitt hem är min borg. Är väldigt hemma kär och måste liksom trivas riktigt riktigt bra och när jag kommer innanför dörren vill jag tänka att gud så fint vi har det här hemma! Jag har ju ständigt nya projekt också, eller det är kanske snarare så att det tar lite tid för oss att bli färdiga då vi också har en liten budget och liksom inte vill köpa första bästa utan hellre letar runt lite och suger på karamellen. Vilket fall som helst, tokbra jobbat 🙂

    Nathalie 2015-06-18 09:39:33 http://None
    Svara
  • Superläckert! Vore himla trevligt att få se detta fina rum i rörlig bild *väntar med spänning på ett youtube-klipp* 😉 😀

    Johanna 2015-06-18 09:02:52 http://None
    Svara
  • Jättefint! Vad duktig du är som får till det sådär på så kort tid, kreativt om något! Tummen upp!

    Annie 2015-06-18 02:47:06 http://None
    Svara
  • Åh så fint du har piffat och inrett! ! Verkligen supermysigt 🙂 Och så snygga skinnstolar.. vill du säga vart de kommer ifrån så vore jag glad! Och såna toppenfynd du gjort på röda korset! Älskar secondhand-butiker 🙂 tummen upp.. eller dubbeltumme faktiskt hehe

    Lova 2015-06-18 00:36:28 http://None
    Svara
  • Så snyggt

    Trendsy 2015-06-18 00:01:03 http://www.nouw.com/trendsy
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!