Bästa mammagänget!

vanja wikström solglasögonDet e ni det – bästa mammagänget! För SHITOBERTO vad jag får intressant läsning, bra tips och goda råd från er. I LOVE IT! Superdupermegatack alla ni som delade med er gällande det här med barn/frustration/leka själv – så otroligt intressant läsning! För såväl mig som andra blogoliner, tror det var rätt många som plöjde kommentarerna på det inlägget med stort intresse.

Älskar att vi alla delar med oss av våra stories kring såna här ämnen. Man får en bredare syn, en djupare förståelse och mer pejl på läget helt enkelt. Och en massa bra handfasta tips som grädde på moset.

Efter att ha läst igenom hur ni har det med era småttingar, så tror jag nog som såhär vad gäller Iggy. Att han blir så snabbt frustrerad beror nog till viss del på personlighet, och till viss del på hans utvecklingsnivå vad gäller tal och motorik. Han vill, men kan inte göra allt. Klart man blir frustrerad då. Men sättet på vilket frustrationen släpps ut tror jag helt klart har med personligheten att göra. Han har humör helt enkelt, min lilla groda.

Det här med att kunna leka själv verkar variera väldigt, era erfarenheter var ju ganska så spridda. Här känns det som att såväl personlighet som ålder som faser som lite allt möjligt spelar in. På den här fronten verkar det också gå upp och ner rätt rejält. Jag får helt enkelt vänta och se om/när Iggy tycker det är roligt att underhålla sig själv en stund. Lovar att uppdatera om det blir några förändringar på den fronten.

Och på tal om förändringar, så har det skett mirakel på sömnfronten de senaste dagarna. Ironiskt ju, att det liksom tvärvänt strax efter att jag skrev det här inlägget. Vågar dock knappt yppa nåt om det än, känns som att jag jinxar det. Vi får se om det håller i sig – jag återkommer!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Men eller hur! Jag fick också massa bra insikter när jag läste igenom kommentarerna.

    Vicki 2015-06-17 22:01:28 http://None
    Svara
  • g

    a 2015-06-17 21:46:58 http://None
    Svara
  • Hej! Vill tipsa dig och alla andra småbarnsföräldrar om ett grymt program som sändes på svt för några dagar sen. Det handlar om bebisarnas värld under de 2 första åren och var sjukt intressant! Mycket spännande vetenskap för vanliga småbarnsföräldrar på ett lättsamt och trevligt vis

    Titta gärna!

    http://www.svtplay.se/video/3022031/vara-tva-forsta-ar/vara-tva-forsta-ar-avsnitt-1

    /Anna

    Anna 2015-06-17 21:46:20 http://None
    Svara
  • Hej på dig Vanja!

    Du har de bästa läsarna på grund av att du själv är så aktiv och svarar på kommentarer osv.
    Det betyder skitmycket på ren svenska som läsare till en blogg.
    De som aldrig svarar och de är MÅNGA bloggare kan jag lova, de kan dra åt skogen, hihihi. Nä men ärligt så tycker jag det är så dåligt att vissa aldrig svarar. Jag har ofta fått uppfattningen om att de är rätt så snorkiga.
    Jo så är det faktiskt, hehehehe.

    Kram på re!

    Jossan 2015-06-17 15:33:21 http://blogg.loppi.se/elsasdagbok2013
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!