Mr Handyman in action

DSC07343Som ni vet är ju vårt mål att göra lägenheten lite bättre varje dag. Ibland betyder det nåt litet, ibland betyder det nåt stort. I går var det…nåt stort. För såhär såg det ut för ett knappt dygn sen; min alldeles egna handyman in action – med verktyg i högsta hugg å allt!

 

DSC07347Vad pysslade han med då, månntro? Jo – vår hall har varit fullkomligt besudlad med skrymmande garderober. Visst, förvaring måste man ha – men den behöver inte ÄTA UPP ALL JÄKLA PLATS. Eller allt ljus. Eller vara så enormt ful. Nä, bort bort bort! I dag höggs därför garderobsfulingarna ner.

 

DSC07354Det var en sån enorm skillnad när de var borta! Helt plötsligt blev vår trånga smala hall ett RUM. Ett riktigt rum.

 

DSC07361Voilà! Så här ser det ut nu. Där garderoberna stod kommer vi ha en bänk med inbyggd förvaring. Tänk sen schackrutigt svartvitt golv, och krispigt vita väggar. Kommer bli DRÖMMIGT, som glammis-Lovisa skulle ha sagt.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • Allas vår Niklas. Finns det något han inte kan? Allt från smarriga middagar till att ”Babyloonza” och sen som löken på laxen (haha) visar han sig vara riktigt händig också. Att bestämma dig för honom kan ha varit det smartaste du gjort.

    Vicki 2015-06-09 21:04:59 http://None
    Svara
  • Tack kära Vanja för svar, kändes bra att höra din åsikt. Vi har i 8 år varit utan skydd med tanken att ”den kommer om den kommer” + kanske lite lathet ang skydd… I nästan 2 år försökte vi sen tillslut, helt påriktigt. Det var gråt, ägglossningstester och fattade inte felet. Sen var vi hos läkaren som inte hittade nåt fel på oss, det söndrar mig. Nu har vi bestämt att vänta… Jobba och bygga framtiden ett steg i taget.

    <3

    Michaela 2015-06-09 13:06:18 http://None
    Svara
  • Hej Vanja!

    Min fråga har inget att göra med inlägget, men ville fråga dig nåt… Jag och min man är i en situation just nu att det inte är passligt för oss att skaffa barn (jag är 26 och han 27 år). Vi vil gärna ha barn och vi har tidigare försökt och varit på undersökningar. Allt ser normalt ut men inga resultat… Som situationen är nu så har vi kommit överens att vänta tills jag är 30 år och försöka sen pånytt.

    Min fråga är, hur kändes det för dig att få ditt första barn över 30? Jag vet att nuförtiden vill man ha barn i en väldigt tidig ålder och när jag var yngre så tänkte jag alltid att jag vill absolut inte ha barn innan 30 år, men jag har endå blivit påverkad och stressad över att många får barn genast efter att de fyllt 20 år (och tidigare!). Jag vet att man absolut inte är för gammal för barn i 30 år och över, men endå får jag ångest…

    Skulle så gärna vela höra dina tankar kring dethär. Du är faktist en förebild för mig.

    Michaela 2015-06-08 13:15:44 http://None
    Svara
  • D-R-Ö-M-M-I-G-T!!!!!

    Glammis-Lovisa 2015-06-08 10:35:54 http://lovas.spotlife.se
    Svara
  • ”Rackarns va fräsigt”, som du skulle ha sagt 🙂 Kommer bli såååååå snyggt!

    Mamma Catrin W 2015-06-08 10:19:43 http://Catrinwiberg.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!