Tradera-favoriter!

traderaAtt flytta är VÄRLDENS bästa ursäkt för att få GO NUTS på shoppingfronten. He he. Jag och Niklas fullkomligt sprätter av iver att göra fina inredningsfynd, och det bästa är att det ju verkligen GÅR att göra helt galet bra fynd om man bara orkar trixa lite! Nåt som är perfekt för oss som ju håller på med en renovering som inte får kosta för mycket, är att till exempel spana på Tradera.

Älskar att fynda möbler och inredning på the internetz. Att kunna sitta hemma i soffan med datorn på magen och klicka runt och klicka hem är AMAZING. Särskilt när man har barn. Så sjukt bekvämt.

Ett hett tips är att gå in och söka på ”marmor”. Då dyker det upp en uppsjö av tokfina fynd. Tricket med att shoppa på Tradera är ofta att kunna ha visioner. Det har jag ju nämnt tidigare – att fokusera på objektet och tänka bort allt som är runtomkring. För (enligt min erfarenhet) gör man oftast de riktiga fynden på de auktioner som inte bjussar på de fräsigaste picsen. För de tappar ju de där mänskorna som inte har Visoner – är ni med?

Hursomhelst! Bara för att visa vilka fynd man kan göra, så hittar ni ett gäng här ovan. Jag gick in och sökte på ”marmor”, och fick då upp hur mycket fint som helst. Kunde heller inte låta bli att se om jag kunde hitta några ATP-pjucks samtidigt – och visst kunde jag det! Woop woop! Har dock köpstopp på ATP-sandaler ett tag framöver (he he), men go ahead och buda på dem ni tycker jag!

 

Länkar till produkterna:

Brevställ i marmor från 30-talet (kostar just nu 50 pix!). Är sjuuukt sugen på detta, så ni får nog slåss om det med mig tror jag. Hittas här!

Två marmorbrickor som är perfekta för till exempel frukostmackan. Kostar just nu 65 kr. Hittas här!

Stor marmorbricka med handtag. Vi har en exakt likadan som vi fyndade på loppis för 50 pix, perfekt för ost å chark. Hittas här!

Saltströare, pepparströare och tändare i marmor. Så otroligt fint set. För mig som älskar levande ljus är det ett mysterium att det inte finns fler SNYGGA tändare att köpa. Så den här är perfekt. Hittas här!

ATP-sandaler i naturellt läder. Storlek 40, aldrig använda. Hittas här!

ATP-sandaler i svart läder, storlek 39. Perfekta i sommar, hittas här!

I samarbete med Tradera

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!