Kelimmattor till halva priset

DSC07181Okej kära blogoliner! Sen jag postade det här inlägget så har jag fått en massa frågor om vaaaaar de fina Kelimmattorna hittas. Och sannningen är att jag inte vågat skriva exakt var detta magiska mattställe ligger, innan jag och Niklas köpt de mattor som vi vill ha. He he. Var liksom rädd att de skulle ryka annars.

 

DSC07180

DSC07175

DSC07182Men nu har vi bestämt oss för vilka vi vill ha, och köpt dem. Så nu tänker jag att jag ska tipsa jäääärnet, för detta är verkligen ett riktigt bra tips för alla som gillar Kelimmattor.

 

DSC07191Stället heter Tusen Och En Natt och ligger på Folkungagatan 93, precis mittemot vår lägenhet faktiskt. De kommer inte vara kvar där dock, utan ska byta lokal. Och på grund av detta säljer de nu ut stora delar av sitt lager med fantastiska Kelimmattor och andra orientaliska skönheter. De finns kvar på Folkungagatan till mitten på juli, så slink dit vettja ni som är sugna!

 

DSC07179DSC07174Alla mattor säljs med 60% rabatt. Och jovisst, mattor är ju liksom aaaalltid på rea. Men när vi kollade runt kändes det som att man faktiskt fick en riktigt bra deal här. Sjukt fina saker har de också, totalt har vi gått loss på tre apsnygga matt-darlings.

 

DSC07182

DSC07184Och här får ni en tjuvkik på en av de tre raringar som fått följa med hem till oss. HUR FAB?! Så SATANS snygg, om jag får säga det själv. Så ni som är sugna på att göra nåt skoj i helgen – åk till Tusen Och En Natt och spana in Kelimmattor vettja!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Hej! Härliga mattor som man blir glad av!! Synd att man inte bor i närheten.
    Jag har en fråga som inte har med detta inlägget att göra; har du tips på några andra youtube kanaler liknande er? Någon ni följer som ni tycker inspirerar er? 🙂 vore kul att hitta några fler att följa, har hittills inte hittat någon mer som är lika bra som er 🙂 kram från Dalarna

    Jenny 2015-06-06 15:10:37 http://None
    Svara
  • Åh! Om det är Niklas som skymtas lååångt där i bakgrunden på nästsista bilden så ser det ut som en ljuuuvlig persisk matta bakom honom.. Aasch, lite långt att åka för matt-REA 😉
    Kram

    Karin & Z 2015-06-06 10:51:15 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!