”MITT”It Girls-program!

WOOOP WOOOP! I dag är jag SÅ RACKARNS STOLT, för nu är”MITT” program av It Girls äntligen ute! För en dokusåpanörd som jag (som dessutom gillar kläder å sånt) så har jag älskat att följa serien, och i det här senaste avsnittet fick alltså Yours Truly den extrema äran att sitta i juryn!

Nu är det bara tre tjejer kvar, och de fick i mina ögon en APTRIXIG utmaning. Som de skulle kirra på typ nolltid. INTE lätt alltså. Var väldigt impad över alla tjejernas prestationer, och alla tre var superduktiga. Och så sjukt fräsiga!

Alva´s instagram kan jag inte sluta bläddra runt i, mänskan är ju olagligt snygg! Nicolina kan ha Sveriges schysstaste ögonbryn och härligaste personlighet och Salem – hon bara strålar! En sån himla härlig trio, ni kommer garanterat få se mer av de bruttorna, det lovar jag!

Kolla gärna gärna gärna in avsnittet ovan! Förutom att vara läskig jurymedlem delar jag också med mig av mitt absolut bästa tips till deltagarna: Fake it till you make it! Funkar i typ ALLA situationer man känner sig obekväm i.

Alla avsnitt av It Girls hittas här!

 

[youtube id=”1jJaxB8yZZ8″]

Och spana gärna in klippet ovan! Det är från vår egen kanal och inspelat samma dag som vi gjorde programmet. Ett Behind The Scenes, liksom. The Family Version, typ. För givetvis var Niklas å Igster med i kulisserna.

Kan för övrigt avslöja att detta är Niklas All Time Fave-klipp av alla vi gjort, och det är ju ett gäng nu. Bra mix av skojigt jobb, söt bebelino och – tja, han å jag. Antar jag att han tycker. Håller ni med?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • […] och den plockade jag fram så fort det vankades plåtning av nåt slag (jag hade på mig den i It Girls-programmet där jag var domare till exempel), eller nåt annat som krävde en lite extra […]

    Varför alla borde ha en succéblus! 2016-03-27 18:49:06 http://nyheter24.se/modette/vanja/2016/03/27/varfor-alla-borde-ha-en-succeblus/
    Svara
  • Bra jobbat 🙂 En fråga var kommer din skjorta från? Så fin!!

    Eva 2015-06-05 00:10:53 http://None
    Svara
  • Woopie, måste nästan se när jag kommer hem så man får en ”irl-bild” av dig va 😉

    ISA 2015-06-04 17:38:50 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • Hallå! Jag såg avsnittet igår och det var jätte bra! Du strålade som vanligt 🙂 Bra jobbat. Tänkte på dig nyss då jag klickade hem två nya twist & tango t-shirts. Min gråa är ju en favvo så är i desperat behov av två till 😉 Tack för tips! Trevlig helg <3

    Sofia 2015-06-04 17:05:05 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!