Mammamaffian har blivit med blogg!

mammamaffian älskade ungeVet ni vad? Jo – nu har vi i Älskade Unge´s Mammamaffia fått en alldeles egen blogg på Aftonbladet, HUR fräsigt? Där kommer vi turas om att skriva inlägg som berör det vi snicksnackar om i serien. Kommer bli askul! Vi började blogga där i går kväll, så än så länge finns inte så många inlägg, men vänta bara!

Slink mer än gärna in på bloggen här!

 

 

Och inte nog med det, det finns också ett rykande färskt avsnitt av Älskade Unge ute nu! I det här programmet pratar vi i Mammamaffian om förlossningar, och jag säger bland annat att jag tyckte mitt kejsarsnitt var ”en piece of cake”. För det var det. Undrar om någon kommer att ”rasa”…?

Se alla avsnitt av Älskade Unge här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Nu har jag inte sett avsnittet, men jag har läst och kollat på allt jag kommit över om kejsarsnitt i din blogg. Och jag skulle nog säga som dig, mitt kejsarsnitt var en piece of cake! Eller nu fick jag akut kejsarsnitt, så om jag fått hoppa över dom där 30 (!) timmarna med värkhelvete och ovisshet så hade jag iaf tyckt det! Trots att jag fick äta två penicillin-kurer efter pga infektionsrisk och att amningen krånglade rätt rejält dom första månaderna (fattat nu att det nog kan ha varit pga både penicillinet och just kejsarsnittet att göra).
  Om det blir fler barn kommer jag att bråka om ett planerat snitt. Visst, trots att jag var uppe o gick samma dag som snittet gjordes så gjorde såklart snittet ont när jag hostade, skrattade eller skulle resa mig från sängen och jag blev något begränsad i tex mitt bärande. Men den tryggheten jag kände när jag kom upp till operationssalen med alla dom där läkarna, sjuksköterskorna och barnmorskan som var helt bokad för mig och min familj, som visste EXAKT vad dom skulle göra och tog hand om oss på ett helt fantastiskt vis, den känslan kan få mig att gråta än idag, snart tre år senare.
  Tack för allt du delar med dig av!

  Frida 2015-06-06 10:16:07 http://None
  Svara
 • Jess! Hoppas sonen inte vaknar nu så att jag ostört får se på avsnittet 😉
  Vanja jag älskar hur bra det går för dig, det är så nice att få följa hela din resa. Du är en så stor källa till inspiration. Skulle du kunna göra ett inlägg och berätta om hur flytten till Modette påverkade din blogg, statistikmässigt. Det skulle vara intressant att veta.

  JoLi 2015-06-03 23:36:48 http://morgonstunder.com
  Svara
 • Nej men så kul! nästan så man vill skaffa en unge för att få joina er 😉 höhö.

  ISA 2015-06-03 14:08:05 http://isabyl.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!