Mors Dag

DSC07151Ladies! Och gubbs såklart! (Tror dock inte det finns några gubbs som läser el bloggo va?) Hursom – hoppas att ni mamas hade en riktigt lovely Mors Dag! Har glömt att berätta om min kom jag på, så here it is:

Jag fick sovmorgon (väldigt nice) och sen fick jag en present på sängen. Själva presenten massakrerades rätt omgående av grodan, men den mycket tjusiga dikten som satt utanpå lyckades jag rädda.

Det är min (rimmande, tydligen) man Niklas MALMQVIST som knåpat ihop denna tjusiga vers. (Dock misstänker jag starkt att han fått handskriftshjälp av glammis-Lovisa och paketinslagnngshjälp av glammis-Malin.) Stiligt va? Lite lurigt tycker nog ni att han skriver under med Niklas MALMQVIST, men det är lite av ett internskämt. Han är mycket för sånt, min man.

Vad innehööööll det då? Undrar ni nog. Jo – innehållet var väldans härligt faktiskt. Spa-mys! Bästa bästa! Kurbad och massage för oss båda, på ett lovely ställe. Ska bokas in omgående.

Hur uppvaktades ni på Mors Dag? Med dunder å brak hoppas jag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Åh! Jag fick också SPA. Men för mig själv då 🙂
    Jag åkte till min fina mamma och firade henne med min syster. Och min sambo tog F med sig och firade farmor på Tropikariet.

    Vicki 2015-06-04 15:25:36 http://None
    Svara
  • Jag tänkte be om råd, du har ju sån koll på kläder. Har köpt denna http://www.bubbleroom.se/sv/kl%C3%A4der/kvinna/stylein/maxikl%C3%A4nningar/clay-dark-navy klänningen från Stylein för att ha på ett casual bröllop i sommar, men också på stranden. Men har fått lite kalla fötter och kommer inte på hur jag ska matcha den (förutom flipflops/sandaler och en lagom solkysst hy då…). Kavaj? Skor? Färg? Gahh.

    Emma 2015-06-03 00:34:23 http://None
    Svara
  • Hade en underbar dag!
    Jag älskar att vara mamma men jag tänker ofta på de kvinnor som så gärna vill bli mamma men inte kan av nån anledning. Vilken sorg.
    Har skriva här om min morsdag och mina tankar.

    Tacksam mamma som nästan hade gett upp hoppet

    Kram Jossan

    Jossan 2015-06-02 16:43:27 http://blogg.loppi.se/elsasdagbok2013
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!